Eda sonuçtan hiç memnun değil

Vitacell Ürünleri Alerjik Reaksiyon Yarattı

Vitacell Ürünleri Alerjik Reaksiyon Yarattı
23 Kasım 2024 00:27

Vitacell Alerji, Skin Hair Nail ve Sleep ürünlerini bir dünya para vererek iyi sonuçlar elde etme amacıyla Trendyol'dan satın aldım. Fakat 5 gündür kullanmama rağmen çenemde korkunç şekilde kaşınan kocaman kabarıklıklar oluştu. Vücuduma başka zararlar verecek mi, zarar verdi mi diye endişe ediyorum. Bu ürünler denetlemeye kontrol edilmeden mi satılıyor acaba? Çenemde yaraya dönüşüp iz kalması beni korkutuyor.

23 Kasım 2024 00:01

Vitacell skin ve hair nail ürünü Trendyol'dan satin aldım bir de sleep. 5 gündür kullanıyorum çenemde aşırı derecede kaşınan kabarmalar oluştu. Sleep den de fayda göremedim hadi uyku sorunum biraz aşırı düzeyde olduğu için diye düşündüm ama diğer iki ürünün cildim de bu şekilde tepki vermesi beni çok korkuttu acaba başka ne gibi zararları olacak diye düşünmeden edemiyorum. Kime neye nasıl güveneceğiz zarar veren ürünler nasıl satılabiliyor cildime iyi gelecek diye kullandığım ürünün bu şekilde olması korkunç kabartıları biraz kaşıyacak olsam yaraya dönüşecek daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım dünyanın parasını verip cildimle yeni lekelere merhaba diyeceğim sanırım

profile profile

Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Jelibonları Kullandıktan Sonra Şiddetli İshal Ve Mide Krampları Yaşadım

09 Ağustos 2025 19:49