Visas Concept Ve Koçtaş Mağduriyeti: Yalanlar Ve Gecikmeler

Visas Concept Ve Koçtaş Mağduriyeti: Yalanlar Ve Gecikmeler
04 Aralık 2024 19:36

Olay 13.11.2024'de 1059510*** sipariş numarası ile Koçtaş mobil uygulamadan 320 cm hazır mutfak dolabı sipariş ettim. Siparişin tahmini teslim tarihi sistemde 27.11.2024 olarak belirtildi. 28.11.2024 tarihinde sipariş takibi yaptığımda ürünün kargoya verilmediği, hazırlık aşamasında olduğu gözükmekteydi.

Kargoya verilme tarihi geçtiği için 28.11.2024 ve 04.12.2024 tarihleri arasında 1 kere Koçtaş mağazasına giderek, 2 kere Koçtaş müşteri hizmetleriyle görüşerek, 4 kere de Koçtaş aracılığıyla ürün satan visas Concept firmasıyla konu ile ilgili bilgi almak için görüştüm. Visas Concept ile her görüşmemde bariz şekilde yalan söyleyerek ürünlerin kargoya verildiği beyan edildi.

Kargo takip numarasını talep ettiğimde ise WhatsApp'tan sipariş numarasını yazmamı, akabinde takip numarasını göndereceklerini söylediler. Ancak her defasında takip numarasını ürünleri kargoya vermedikleri için gönderemediler. Koçtaş ile görüşmelerimde ise aynı firma Koçtaş'a da aynı şekilde yalan söyleyerek ürünleri kargoya verdiğini beyan etmiş ve Koçtaş'ın kargo takip numara talebini bana yaptığı gibi cevapsız bırakmıştır.

Visas Concept mağazasını internette ve Koçtaş uygulamasındaki yorumlara biraz bakınca müşterilerine benzer şekilde yalanlar söyleyerek oyaladığı bariz şekilde ortada. Koskoca Koçtaş bu firmayı araştırmadan mı anlaştı, hadi anlaştın yazılan yorumları görmüyor musunuz? Bundan sonra Koçtaş benim için vida, bant vs. Alınabilecek hırdavatçıdır.

Sonuç:1. Koçtaş'ın müşterisine sahip çıkmaması. 2. Koçtaş'ın ticari kabiliyetinin mahalle hırdavatçısından öteye geçmemesi. 3. Visas Concept denilen yerde yaşından başından utanmadan yalan söyleyenlerin olduğu, daha da fazla bir şey söylemeye gerek yok, boşlukları siz doldurun.

Öneri/uyarı1. Müşterilerinize yalan söyleyen firmaları dize getiremiyorsanız yapmayın bu işi. 3. Koçtaş'tır müşterisine sahip çıkar diye düşünerek alışveriş yaptım ama iş sipariş verilip ödeme yapılana kadar. 4. Ayrıca konu ile alakası yok ama sayın Koçtaş, yazılımcı arkadaşlar mobil uygulamanızı kullanmıyor galiba.

Ali sonuçtan çok memnun

21 Haziran 2024 14:39