Yelda sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 00:41

Villa. Biz aracılığıyla Fethiye'de kiraladığımız villa temizlik acısından çok kotu durumdaydı. Ev sahibine bunu belirtmemize rağmen ücret içinde yer alan temizlik ücretini iade etmedi. Firma ise bu konuda yorum dahi yapmadı. Kendi imkanlarımızla temizlik yaptık. Üstüne bölgede elektrik kesintileri başladı elektrikle birlikte her gün günde 10 saate varan su kesintisi yaşadık 1. Gecenin sonunda kaldığımız gecenin ücretini kesin biz ayrılmak istiyoruz su ve elektrik olmadan kalmak istemiyoruz diye belirttik. Ancak sözleşmede bölgesel kesintiler sebebiyle sorumlu olmadıklarını iade yapılamayacağının yazdığını bunun olamayacağı cevabini aldık. Süslenmiş görsellerle ödemeyi alıp, tüketiciyi bu şekilde mağdur eden, isini gerektiği gibi yapmayan bir firma.

27 Temmuz 2023 14:10 (Şikayetten 6 gün sonra)
18 Haziran 2025 16:58

Villa
Villa

Merhaba Değerli Misafirimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim için içtenlikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz bizim için çok kıymetli; çünkü villabiz olarak her geri dönüşü bir gelişim fırsatı olarak değerlendiriyoruz. 2025 yılı itibarıyla; ekibimizi yeniden yapılandırarak daha dinamik, çözüm odaklı ve misafir memnuniyetini önceliklendiren bir hizmet anlayışıyla yola çıktık. Hedefimiz, geçmişte yaşanan sorunları tekrarlamamak ve siz değerli misafirlerimize hak ettiğiniz tatil deneyimini sunmak. Villabiz ailesi olarak, daha iyi bir deneyim için çıktığımız bu yolda sizi tekrar ağırlamaktan ve yaşadığınız olumsuzluğu telafi etmekten memnuniyet duyarız. İlgili departmanımıza konunuz acilen iletilmiştir ve sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Bizimle doğrudan iletişim kurmak isterseniz, size özel olarak yardımcı olmaktan memnun oluruz: 📞 +905326792071 📧 [email protected] Saygılarımızla, villabiz Müşteri Memnuniyeti Ekibi

Şikayeti Çözüldü

Villa Biz den yorum yapan arkadaşın görme problemi var sanırım fotoğrafları ya görmedi ya da işine gelmiyor ki fotoğraflar konusunda bir şey demiyor. Beni de mağdur ettiler böyle bir firma ile karşılaşmak hayal kırıklığı.

Şikayeti Çözüldü

Rabia Hanım'ın ilgi alaka, sabırlı ve çözüm odaklı yaklaşımı ile benim sorunum çözüldü, eminim sizinde probleminizi çözecektir.

Sirena
Sirena

Aynı kaderi bizde yaşadık. Fakat villa sahibimiz anlayışlı davrandı. Ama villabiz firması kesinlikle sorumsuz ve düşüncesiz. Bu konuda seni destekliyorum

26 Ağustos 2024 10:13
Seckin sonucu yetersiz buldu

Villa Kalkan Kiralık Villanın Donanımı Hakkında Bilgi Sahibi Olmamak

31 Ağustos 2023 11:59
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 09:38