Seckin sonucu yetersiz buldu

Villa Kalkan Kiralık Villanın Donanımı Hakkında Bilgi Sahibi Olmamak

31 Ağustos 2023 11:59

13-23 Ağustos tarihleri arasında villa Kalkan'dan kiraladığım villada kalmak zorunda kaldım. Öncelikle sitede yapılan bilgilendirmelerde kuşbakışı mesafeler yazıyor, bölgeyi bilen birine ekstra bilgi alınız. Şirket sözleşmesinde karşılaşılabilecek her olumsuzluktan kendini muaf hale getirmiş. İlk gün İslamlar mevkiindeki (dağ köyü) ulaştık, mesafe ve rampaların sıkıntısına biz bilgilendirme yaptık. Başka bir yer istiyorsanız parasını ödeyin, oranın biz size yeni ücretle yeni bir yer bulalım dediler. Gece ara ışık yanmayınca sabah bizle ilgilenen kişiyi ve firmayı aradım, birkaç saat içinde yapıldı. Ardından bulaşık makinesini çalıştırdık, dışarı köpüklü su verdi. Aradık, gelip yaptılar, güya akşamına giderken borusu tıkandı, bulaşık makinesi çalışmadı. Bu süreçte konuştuğum firma yetkilisi, 48 saat içinde bu tarz sıkıntıların çözüleceğini söyleyip çözüme kavuştuğunu belirtti, siz tatilinize devam edin dedi. Sonra sözleşme arkasına sığınıp yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. Ertesi gün yapıldı denildi, yine çalışmadı. Ben yine arayınca, isterseniz daireyi satışa çıkaralım, siz de ayrılın, satılan gecelerin parasını size gönderelim denildi. Ben eşyaları toplamayıp çıkmak yerine tamirat istedim, ama o gün de makine gider sıkıntısı devam etti. Ertesi gün yine aradım, bu sefer çıkmak istiyorsan villa sahibi ile konuşup kalan gecelerin iadesini talep ettiğimi, ama kararın villa sahibine ait olduğunu söylendi. Yine yapılmasını talep ettim ve zaten villa dekorasyonu ile 4 gün geçirdim, kalan zamanda düzgün tatil yapayım dedim ve kalan sürede villayı sadece gece yatmak için kullanmaya başladım. Evet, firma hazırladığı sözleşmeye göre kusursuz, ama kiraladığı villanın donanımı hakkında yeterli bilgi sahibi değil bana göre. Bu arada ilk gün belirttiğim sineklik yırtıkları ve kırık çamaşırlık çıktığım gün hala yenilenmemişti.

profile profile

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 09:38
Villa Kalkan Şirketinin Pervasızlığı Ve İş Bilmezliği!
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Villa Kalkan Hasar Depozitomuz Geri Verilmedi!

10 Ağustos 2023 15:08
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 00:41

26 Haziran 2024 10:54