Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Villa Sapanca Hijyen Ve Hizmet Sorunlarıyla Karşılaştığımız Kötü Tatil Deneyimi

17 Eylül 2024 16:29

Sözde işletmeci tatilimizi resmen zehir etti. Kalabalık arkadaş grubu ile saat dörtte geleceğimizi belirtmemize rağmen girdiğimiz andan itibaren “zaten geç geldiniz, acelem var” diyerek gerginliği başlattı. Daha sonra asla temizlenmemiş (dışkıyla duran) tuvaletler, dökülmemiş çöpler, kirli banyolar ile karşılaştık. Bunu belirttiğimizde eve gelip bizimle kavga ederek “paranızı vereyim gidin” muhabbeti yaptı. Sürekli sesini yükselterek gerginlik yarattı. Yanında gelen beyefendi bile kendisini “bir sakinleş” diyerek uyardı. Ev gerçekten hijyen bakımından vasattı. Kesinlikle profesyonel temizlik personelinin temizlediğini düşünmüyoruz. Fırını kullanmak için açtığımızda pizza pişirilmiş ve öylece bırakılmış fırın tepsisi ve ağzı açık kızartma yağıyla duran bir tava karşıladı bizi. Çıkış yaptığımız gün de yine gelerek “bu mu sizin ev hanımlığınız” diyerek çıkıştı. Ev sadece gösterişli ve yeni. Onun dışında temizlik ve hizmet gerçekten kabus gibiydi. Daha önce de defalarca villa kiralamış kişiler olarak ilk kez böyle bir durumla karşılaştık. Ki her ayrıldığımız villa sahibiyle müşteri işletmeci ilişkisi değil de sanki tanıdık olarak ağırlanmış hissine kapılarak ayrıldık.

Villa Kılavuzu Pis Villa Ve Sıfır İlgi Alaka

28 Nisan 2024 17:57

Ezgi
06 Temmuz 2024 21:28
Villas İn Ölüdeniz Pişmanlığım
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
16 Nisan 2024 12:04