23 Temmuz 2024 23:53

Antalya Kaş'ta Villa Nihan (Instagram'da Villa Nihal olarak geçiyor) sahibi a** g*** ile aylar öncesinden anlaştık. Bize her şeyin temiz ve düzenli olduğu söylendi. 21 Temmuz Pazar günü Kocaeli'den 900 km yol yapıp geldik, ev rezil derecede bir haldeydi. Sahibine artık resimleri neyi var ki dedik. Biz de çocuklar için o yorgunluğa rağmen gece 1.30'a kadar temizlik yaptık. Eşimle halısı, kapısı, tuvaletleri kötü. Temizledik, ertesi gün dolabın arkasını çektiğimizde fare için yapışkan konmuştu. Sorduk, misafir ses duymuş da görmüş gibi olmuş, tedbir almak için koymuş dedi. Tamam dedik, akşam yattık, fare yatak başındaki kartonpiyerin başında dolaştı, sabaha kadar sesini duyduk. Biz çıkıyoruz dedik, parayı vermemek için binbir türlü oyun çevirdi. Jandarmaya gittik, şikayetçi olduk. TÜRSAB belgesi dahi olmadığını öğrendik ve villa sitelerinden hala kiralanıyor. Yetkili mercilerin kişiyi ve villayı araştırıp denetlemelerini rica ediyoruz. Bizim tatilimiz kötü oldu. Çocuklarımız perişan oldu.

Kiralık Villanız Ve Çırağan Villaları Hizmet Eksikliği

22 Eylül 2023 09:27
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Villa Sapanca Hijyen Ve Hizmet Sorunlarıyla Karşılaştığımız Kötü Tatil Deneyimi

17 Eylül 2024 16:29
Fazlı sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 16:15