Viessmann Klima Servis Ve Genel Müdürlük Beceriksizliği

12 Haziran 2024 10:51

07.06.2024 Tarihinde İstanbul / Zeytinburnu brs Viessmann bayisinden 18btu inventer klima aldım. Klimayı aynı gün kendi şahsi aracımla iş yerine getirdim ve haftaya kurulum yapılacağını söylediler. 11.06.2024 Tarihinde İstanbul/Fatih bölgesinden sorumlu Poyraz Teknik yetkili servisi iş yerimize geldi tek kişi olarak. 2 metrelik tabelayı görünce arkadaş vinç çağırın iskele kurun gibi isteklerde bulundu :) ) Merdivenle çıkış yapın bağlayın dediğimiz de ise ben buraya çıkamam firma güvenliğim için izin vermiyor dedi. E tamam sen oraya çık biz elemanlarla sana verelim eline tak diyoruz yok ona da kabul olmuyor arkadaş. Vinç çağırmanız lazım veya inşaat iskelesi kurdurmanız lazım diye diretti. E dedik klima burda servis sensin kim gelip bağlayacak benim sorumluluğum değil şikayet edebilirsiniz dedi umursamaz bir tavırla ve çekti gitti. Asıl komik olan eski klima d bir firma oraya montaj yapmış onun yanında a bir firma var onun dış ünitesi de orada. Viessmann brs bayisine ulaşıyoruz çözüm yok ana merkeze ulaşıyoruz çözüm yok en son Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağız çözüm olarak.

12 Haziran 2024 10:56 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en geç 2 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

17 Mayıs 2025 02:21
Enes sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 14:55
viessmann-klima-kurulumunda-yetersiz-servis-ve-bilgilendirme-sorunu-4.jpg

23 Haziran 2024 01:11
Cihad sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 18:34