Vize Randevu Sisteminde Devam Etme Sorunu

Vize Randevu Sisteminde Devam Etme Sorunu
20 Kasım 2024 00:45

21 Kasım 2024 12:34

Kendim ve ailem için Belçika vize randevusuna başvuruyorum. Formları bir grup olarak doldurduk ve gönderdim. Daha sonra randevu almak için uğraştım fakat alamıyorum. Sistem, açık tarih olmasına rağmen ve ben seçmeme rağmen 'devam et' butonunu aktif hale getirmiyor. İki buçuk haftadır bu sorunu çözmeye çalışıyorum. Yaklaşık yedi kere aynı durumla karşılaştım. Tarih kısmı uygun olmasına rağmen buton aktif olmadı. Resimde eklediğim adımdan ileriye geçmedi. Bunun hakkında yardımcı olursanız mutlu olurum. Bunu yazmama rağmen herhangi bir dönüş alamadım şirketten?

20 Kasım 2024 00:20

Boş globalden Belçika için vize randevusu almaya çalışıyorum kemdim için ve ailem için grup şeklimde bir form doldurduk ve gönderdik yaklaşık iki haftadır randevu tarihi almaya çalışıyorum sürekli kontrol etmeme rağmen açılan slotları da yakalamama rağmen beni ileriye geçirmiyor ve tarihi seçmeme rağmen sistem devam ettirmiyor ve continue butonu etkin olmuyor bunu yaklaşık on kere yaşadım ve tarih alamıyorum sistemden dolayı. Eklediğim resimdeki adımdan ileriye geçemiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

1732051108052.img-0196.jpg
20 Kasım 2024 09:41 (Şikayetten 8 saat sonra)

Alper
Alper

Merhaba aynı sorun bende de var Şu anda çözüm bulabildiniz mi randevular hızla bitiyor. Çözümü varsa lütfen yazın

Ayşegül
30 Kasım 2023 09:41