VFS Global Polonya Vize Randevusu Alınamamaktadır.

VFS Global Polonya Vize Randevusu Alınamamaktadır.
16 Eylül 2024 22:07

VFS Global Polonya Öğrenci Randevusu Alamıyoruz. Geçen yıl Polonya'da okuyan kızım için bu yıl Uzun Dönem-Öğrenimlerine Devam Eden Öğrenciler kategorisinden randevu almaya çalışıyoruz. 1 aydır günün her saati denememize rağmen uygun randevuyu henüz bulabilmiş değiliz. Müşteri temsilcileri bilindik şeyler söylemekten öteye gidemiyor ki Ankara ve Antalya'da kısıtlı kontenjan ile açılıyor fakat hiç denk gelmedik. 01. Ekim tarihinde okul açılacak fakat biz daha evraklarımızı bile konsolosluğa sunamadık. Her belgenin bir geçerlilik tarihi bulunuyor. Okul, konaklama ve uçak bileti ödenmiş vaziyette beklemedeyiz. Geçtiğimiz hafta başından itibaren Erasmus uzun/kısa dönem randevu sekmeleri açıldı fakat lisans öğrencilerini neden bekletiyorlar? Bu çocuklar yarım mı bırakacak okullarını anlam veremiyoruz. En kısa sürede bir çare bulunmasını diliyorum.

profile profile profile
17 Eylül 2024 12:46 (Şikayetten 14 saat sonra)
17 Eylül 2024 13:56

Yardımcı olabilirseniz çok memnun oluruz iletişim bilgilerini ben mail atıyorum

17 Eylül 2024 16:05

Maalesef mail ile iletişim bilgilerimi paylaştım. Sadece denemeye devam edin diye geri döndünüz hiç yardımınız olmadı maalesef perişan aldık ailecek Allah’a havale ediyorum artık

Murat
Murat

Merhaba. Bire bir aynı durumdayız. Bizim kızımız da 3. Sınıfında. Her sene aynı derdi yaşıyoruz. Ama bu yıl ilk kez bu VFS yüzünden okuluna gidemeyecek! Bizler sisteme giremezken, karabrsada 300 - 400 eurolara randevu satılıyor. Nasıl bir ülke olduk. Her kes kendi kafasına göre takılabiliyor. Bu VFS denen kara borsacı firma nasıl bu yetkiyle Hala bu işleri yapabiliyor. Ailecek çıldıracağız...

Asrın
Asrın

Evet bot hesaplar randevuları satın alıyor bizlere 350 Euro'ya satıyor içeriden birileri randevu saati ile ilgili bilgi veriyor anında botlar kapatıyor saatleri bizde bot hesaptan satın aldık 150 Euro ya sonra 250 oldu şimdi 350 hakkımız olan randevuyu sistemleri yüzünden para ile alıyoruz ve bunu biliyorlardır kendileri bu kadar para kazanmıyor

25 Ekim 2024 10:16

Songül