Elif sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Pasaport Numarası Yanlış Olduğu İçin Yardımcı Olunmuyor Param Yanıyor

21 Aralık 2022 15:39

Randevu almak için çok uğraştım. Randevu bulduğum sırada Kendi pasaport numaramı yazmışım yanlışlıkla ve eşime randevu almışım ve sizin sisteminiz bunu kabul etmiş ve şu an iptal edeceğimi paramın yanacağını söylüyorsunuz. Randevu bulmak zaten çok zor ve üstüne ödediğim para iptal ediliyor. Bir de pasaport numarası kullanıldığı için kendim için randevu alamıyorum...

21 Aralık 2022 15:38

VFS Global dan aldığım yanlış bir randevu için param yandı sadece pasaport numarasını yanlış yazdığım için değişim talep ediyorum fakat kimse yardımcı olmuyor. Kendim için de randevu alamıyorum ve bana yardımcı olacak kimse yok. Randevu almak zaten çok zor bir de böyle bir durum yaşadım değişim talep ediyorum sizden

Murat sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global İstanbul'da Sürekli Kilitlenen Randevu Sistemi Nedeniyle Vize Başvurusu Yapamıyorum

12 Eylül 12:51
vfs-global-istanbulda-surekli-kilitlenen-randevu-sistemi-nedeniyle-vize-basvurusu-yapamiyorum-2.jpg
vfs-global-istanbulda-surekli-kilitlenen-randevu-sistemi-nedeniyle-vize-basvurusu-yapamiyorum-1.jpg
Müge sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Vize Randevusu İptal Ve İade Koşullarındaki Şeffaflık Eksikliği Mağduriyet Yaratıyor

25 Kasım 10:47
Alı sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global'de Yanlış Kategori Seçimi Sonrası Randevu Ve Ücret İadesi Sorunu

28 Ağustos 14:32