Alp sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 17:14

Eşimle işim gereği Litvanya'ya taşınacağız, ancak bir aydır VFS Global Litvanya Geçici Oturum İzni randevusu alamıyorum. Litvanya Göç İdaresi'nin sistemine yüklenen belgelerle başvuru yapılabiliyor. VFS Global'in yapacağı tek iş, belgelerin asıllarını alıp Litvanya Göç İdaresine iletmek. Bunun için bir aydır randevu bekliyorum. İki kez randevu açıldığı zaman alma şansım oldu, ancak her iki seferinde de sistemde çıkan aksaklıklar nedeniyle alamadım. İlk denememde 'Hatalı Migris numarası' hatası aldım, ikinci denememde ise 'Migris numarası kullanımda' hatasıyla karşılaştım. Randevular, bütün VFS Global ofisinde sadece bir banko Litvanya için çalıştığından hemen doluyor. Üstelik VFS'nin sistemi de çalışmıyor. Litvanya Göç İdaresi başvurular için dört ay süre tanıyor, bu süre içinde VFS'den bir randevu alamayacak mıyım? Destek için çağrı merkezini aradığımda 'Biz buradan yardım edemiyoruz, e-posta gönderin' deniyor, ancak e-postalara cevap verilmiyor. Siteye eklenen 'Bize Ulaşın' formunun gönder butonu da çalışmıyor. Yaşanan mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Bilgilerimiz: Benim Migris numaram: 2401-llg-11676, eşimin Migris numarası: 2402-llg-0985

04 Mart 2024 13:06 (Şikayetten 4 gün sonra)

Ümit

Merhaba Alp Bey Randevuyu alabildiniz mi Ne kadar beklediniz? Bende uygun randevu bulamıyorum. Ne yapmalıyım?

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
29 Mart 2024 11:50
VFS Global VFS Litvanya Oturum Randevusu Vermiyor
Glk sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Litvanya Geçici Oturum İzni Mağduriyete Sebep Veriyor

10 Temmuz 2024 13:57