Samet sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Avusturya Vize Başvurusu Reddi

VFS Global Avusturya Vize Başvurusu Reddi
17 Eylül 2024 13:42

Merhaba

17 Eylül 2024 13:22

Merhaba 16.09.2024 tarihinde annem için Avusturya vize başvurusu yaptık ancak madde 10 ve 13 gösterilerek ayrıca annemin boşanmış, emekli ve yalnız seyahat edeceği gerekçesiyle red verildi. Annem ablamın düğününe gidecekti ve bütün belgeler eksiksizdi. Düğün tarihi 10.04.2024 tarihinde düğün var ve itiraz dilekçesi göndermemize rağmen dönüş yapılmıyor.

18 Eylül 2024 10:14 (Şikayetten 20 saat sonra)
Samet
18 Eylül 2024 13:49

Size mail attım red işlemlerinde biz değil konsolosluk ilgileniyor diye geri dönüş yaptınız? Madem böyle bir durum var neden buradan yazıyorsunuz mail atın diye sanki sorunla ilgilenecekmişsiniz gibi? Konsolosluk numarasını arıyorum mail atıyorum hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor telefonlara bile bakmıyorlar ki sözde resmi iletişim hattı. Bu mağduriyeti kim nasıl giderecek? Neden karşımızda muhatap bulamıyoruz?

Kübra

Düğüne katılamadığı için üzüldüm. Annem de benimkine katılmayabilir sanırım. Yine de şansımızı itiraz ederek deneyeceğiz. Cevabınız için teşekkür ederim

Kübra

Merhaba Bu konu nasıl ilerledi? Ben de şu an annem için aynı durumdayım. Ona red geldi

Samet

İnanın hiçbir faydası olmadı. Konuyla alakalı hem almanca hem Türkçe itiraz dilekçesi yazdık ve dedikleri şey aynı en fazla bizi mahkemeye verin demek oldu. Konuyu CİMER'e taşıdık onlarda mağduriyetinizin farkındayız ama ülkeler arası çözümlemeye mağduriyetinizi gidermeye çalışıyoruz deyip haklı olduğumuzu söylediler. Sadece söylediler ama. Gerçekten hiçbir faydası yok red verdilerse öyle kalıyor

Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurusunda Haksız Red Ve Maddi Kayıplar

Aysenur
05 Kasım 2024 15:56
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Finlandiya 10. Maddeden Vize Reddi Hakkında...

22 Haziran 2024 17:22

VFS Global Aile Ziyareti Vizesi İçin Randevu Alamıyorum!

Kadiriye
06 Ağustos 2024 19:32