Vera Delta Hizmet Bedeli Sürprizi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Gökhan
11 Kasım 2024 13:28

Pos cihazıma bankaya gidip banka eklettim ve pos cihazımın güncelleme uyarısı vermesi üzerine banka personeli güncelleme ile alakalı olarak servise gidip banka yüklemesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Vera Delta müşteri hizmetlerini aradım. Ücretsiz bir şekilde işlemin yapılması için anlaşmalı olduğu YKS Elektroniğe yönlendirme yaptı. YKS Elektroniğe cihazı bıraktım ve 2 gün sonra işlemi bitti.

Teslim alırken hiçbir ödemeden bahsetmeyen servis elemanı, teslim ederken masrafın normalde 1100 TL olduğunu ve indirip yapıp 900 TL'ye düşürdüğünü belirtti. Ne için para talebinde bulunduğunu sorduğumda IMEI'nin kapandığını, bunun için başvuru yaptığını, ayrıca sürümü yükseltmek için çok uğraş verdiğini beyan etti. Ödemeyi hesaba yollayacağımı belirttiğimde 900 TL üzerine artı KDV ekleneceğini ve fatura kesmesi gerekeceğini söyledi. Fatura ile uğraşmayalım, nakit olursa iyi olur dedi. Üzerimdeki nakitin tamamını aldı

Her neyse, işim gereği IMEI'nin açık kapalı olup olmadığını BTK sorgusundan sorguladığımda onun da kapanmadığını gördüm. Bir daha böyle bir markaya asla bulaşmayacağımı bilmenizi isterim. Ayrıca gerekli bütün makamlara sizi ve anlaşmalı servisinizi şikayet edeceğimi bilmenizi isterim.

14 Temmuz 2023 00:28
Verifone Panaroma Bilişim Yanlış Yazılım Yükleme Sonucunda Mağdurum KDV Geçişi
Verifone Panaroma Bilişim Yanlış Yazılım Yükleme Sonucunda Mağdurum KDV Geçişi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Temmuz 2023 09:56