25 Mart 2024 02:117.899

Koçtaş'tan Veito Blue S 21 KW Trifaze cihazı aldım, henüz bir sene dahi olmadı. Ancak banyoda sıcak akan su bir anda soğuk akmaya başlıyor ve bu yaklaşık beş dakika içinde dört-beş kez oluyor. Bunun çözümü yok mu, anlamıyorum. Servisi arıyoruz, cevap veren yok. Bu firmanın muhatabı kim?

21 Nisan 2024 23:10

Koçtaş'tan Veito Blue s 21 KW Trifaze cihazı aldım, henüz bir sene dahi olmadı. Ancak banyoda sıcak akan su bir anda soğuk akmaya başlıyor ve bu yaklaşık beş dakika içinde dört-beş kez oluyor. Bunun çözümü yok mu, anlamıyorum. Servisi arıyoruz, cevap veren yok. Bu firmanın muhatabı kim?

1 Destek
25 Mart 2024 09:28 (Şikayetten 7 saat sonra)

İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmıştır. En kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılacaktır.

21 Nisan 2024 23:01

Benden cihazın seri no istediniz ama cihaz numarasını iletecek muhatap yüne bulamadım nasıl bir firma anlamadım

21 Nisan 2024 23:03

Seri no

Veito Blue S Marka Cihazıyla İlgili Sorun

Tuncay
Tuncay
13 Temmuz 2023 10:507.295

"Veito markayı araştırdım öyle aldım ürün almaktan daha önemli geri hizmet insan olan yerde eksiklik olabilir servis yollayın eksiğim giderildi teşekkür ederim"

Veito Blues Sıcak Soğuk Dengesizliği

Ümit
Ümit
26 Eylül 2024 01:239.566

"İlk aldığım ürün hatalı gelmişti. Daha üst versiyonla değişimi sağlanarak mağduriyetim giderildi. İlginize çok teşekkür ediyorum."

1 Yorum

Veito Su Isıtıcısı Sigorta Attırıyor, Yetkili Servise Güvenemiyoruz

Özgül
Özgül
9 Ocak 2025 18:558.341

Veito blue s 21K ani su ısıtıcısı aldım. Villada trifaz sigorta hazırdı, ayrıca su tesisatçımız oradaydı. Kuşadası'nda "...

Veito Trifaze Kronik Su Isıtmama Sorunu

Özlem
Özlem
21 Mart 2024 03:462.099

2022 yılı Mayıs ayında aldığımız Veito Trifaze geçen nisan ayında suyu ısıt...

Veito E9 Su Isıtma Sorunu!

Veito E9 Su IsıtmaSorunu!

Emre
Veito Su Isıtıcısı Arızası