Çağıl sonuçtan memnun değil

Vavacars Firması Araç Satışı Hk.

Çağıl
13 Eylül 2023 12:11

Aracımı satmak için Vavacars dan teklif aldım, sonrasında bana aracı görmek için randevu verdiler. Randevu gününde, yoğunluk olduğundan randevu tarihini değiştireceklerini ilettiler, kabul ettim. Yeni randevu gününde gittiğimde bir gün önce yıkattığım aracımı Tozlu olduğu için yeniden yıkatmamı istediler, dışarıda yıkatıp tekrar geri geldim. Ekspertiz yapıldı ertesi gün teklif verileceği iletildi, ertesi gün teklif gelmeyince aradık, bilgi de ilgili şubenin telefonunu da vermediler. İki gün sonra teklif verilemeyeceğini envanterlerinde çok araç olduğunu ilettiler. Madem böyle bir durum vardı neden önce randevu tarihini değiştirip sonrasında arabayı tekrar yıkatmaya gönderip beni ayaklarına çağırdılar!

13 Eylül 2023 12:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)
14 Eylül 2023 16:03
Çağıl
14 Eylül 2023 20:21

Evet, iletişim kurulup açıklama yapılmıştır, fakat yapılan açıklama değil, aynı cümlelerin tekrarıdır. İki hafta sonra tekrar yerinize davet edip yeniden ekspertiz yapılacağı iletilmiştir, fakat bu da kabul edilebilir değildir ve sisteminizin doğru çalışmadığının kanıtıdır. İki hafta sonra geldiğimizde 2 gün sonra yine teklif vermiyoruz mu diyeceksiniz?

Özgü sonuçtan çok memnun

Özgü
28 Aralık 2024 17:37
"Şikayetime kısa süre içerisinde dönüş yapıldı, şirket son derece kibar bir şekilde bana yanıt verdi, kendilerine teşekkür ediyorum"
Barış sonuçtan çok memnun

Vavacars'ta Randevu Ve Teklif Karmaşası!

Barış
17 Şubat 12:17
Vavacars'ta Randevu Ve Teklif Karmaşası!