20 Aralık 2024 16:25

Varta Akü garantili olmasına rağmen bozuk aküyü değiştirmedi
Epttavm den 07.12.2022 tarihinde bir Varta Akü sipariş ettim. Akü elime 2 hafta sonra geldi. Araca taktım çalıştırmadı ve servisine götürdüm. Gelen akü bozukmuş ve garanti kapsamında değiştirdiler. Yeni akünün takılış tarihi 05.01.2023 ve üzerinden 2 sene geçmeden geçen hafta o da bozuldu yolda kaldım. Aradım Varta yı yine servise yönlendirdiler. Gaziosmanpaşa da Öz-Erk Petrol Ür. İnş. Oto. Paz. San. Tic. Ltd. Şti ne gittim. Ölçtüler akü bozuk. Sorun bundan sonra başlıyor. İlk aldığım akünün tarihini baz alarak garanti süresi dolmuş diye değişim yapmadılar. Halbuki ilk akü benim elime bozuk olarak geldi. İade etme şansımda vardı ama doğrudan servise götürdüm. Servis benim akümü 05.01.2023 de arabama taktı ve ben 07.12.2022 de parasını ödediğim aküden ilk olarak 05.01.2023 den itibaren istifade etmeye başladım. Bu iki tarih arasındaki zaman sizin bozuk/hatalı/kusurlu akünüzün kargoda geçirdiği günden ibarettir. Ben aldığım akünün 24 ay olan garanti süresinden neden istifade edemiyorum ve benim aküm garanti kapsamında neden değiştirilmiyor. Araçlarımın hepsine Varta Akü almıştım fakat hiç memnun değilim. Üzerinden bir kış geçiyor ve garantisi biter bitmez arıza yapıyor. Öyle hızlı verim düşüyor ki birkaç aydan sonra start-Stop özelliğini bile çalıştırmıyor aracın. Varta nın bu mağduriyetimi gidermesini bekliyorum. Gidermediği takdirde Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim ve araçlarımdan tüm aküleri sökeceğim. 0533*****63

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
15 Aralık 2024 12:11

18 Nisan 2024 11:03
Osman sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 15:36

15 Ocak 2024 00:55
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Varta Akü'nün Hayal Kırıklığı Yaratan Garanti Süreci!

26 Mart 2025 16:56