Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Valorant Haksız Yere Atılan Ban :(

13 Ocak 2024 02:28

Merhabalar herkese. 02/01/2024 tarihinde ekonomik sorunlar ve işsizlikten kaynaklanan buhranlarla uyandığım bir sabah, 3-4 yıllık ve 5000 liradan fazla para yatırdığım hesabımın, üçüncü parti yazılımlardan dolayı kalıcı olarak banlandığını gördüm. Meğerse kuzenim gelip bilgisayarımda açmaya çalışıp açamadığı bir hile yüzünden ban yemiş. İşin ilginç tarafı ise onun açamadığı hile, bilgisayarımı da banlatmış ve ben habersiz olarak hesabımdan giriş yapınca, benim hesabım sırf o bilgisayar üzerinden açıldığı için ban yemiş. Kuzenimin hesabının benim bilgisayarımın ban yemesi tamamen doğal, itirazım yok; ancak benim haberim olmadan girdiğim için o bandan benim hesabımın da banlanması aşırı zoruma gidiyor. Defalarca desteğe yazdım ve durumu anlattım ama maalesef Valorant'ın bu tür işlere bakan bir bot yazılımı tarafından her defasında aynı cevap verilerek reddedildi. Hesabıma gerçek bir insan bakarsa, zaten son 7-8 maçımı kaybettiğimi ve KDA puanlarımın kötü olduğunu anlayacak ama ilgilenen birine denk gelemedim bir türlü. 3-4 yıldır severek oynadığım oyunda böyle bir haksızlığa uğramak gerçekten çok kötü. Bu sorunu düzeltirlerse memnun olurum ama açıkçası pek düzeleceğini sanmıyorum. Sonsuza kadar elveda Valorant. E* P******** #2121

Furkan
20 Aralık 2023 14:46

01 Temmuz 2025 21:29
valorant-haksiz-ban-ve-destek-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

01 Kasım 2023 12:43
Valorant Hesabımın Durduk Yere Kalıcı Ban Yemesi!
Emirkan sonuçtan hiç memnun değil

Emirkan
19 Aralık 2023 20:12