Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Valorant Haksız Yere Süresiz Ban Yedim

28 Mart 2024 01:13

Çok büyük bir hevesle başladığım valorantta daha yeni açmış olduğum hesabım süresiz ban yedi. Bilgisayarım olmadığı için internet kafeye gittikçe ya da arkadaşlarımdan bilgisayarlarını ödünç aldıkça oynuyor çok da seviyordum hatta hiçbir oyuna para yatırmamıştım hayatım boyunca ama valoranta yatırmış skin ve pass almıştım. Haliyle bu durum beni çok üzdü. Oyunu bilen bir arkadaşıma sorduğumda ise hileden ban yemişsin muhtemelen dedi. Ben hilenin nasıl yapılacağını bile bilmezken böyle bir şey nasıl oldu anlamadım. Bir hata olduğunu düşündüğüm için arkadaşımdan yardım istedim. Ticket atalım dedi onun bile ne olduğunu bilmiyorum ama yardımcı olmaları için bir talep vs diyerek anlattı. Ancak yine olumsuz sonuçlandığını söyledi. Böyle bir şekilde süresiz ban yediğim için yeni hesap açıp oyunu oynama hevesim de kalmadı. Kaç gündür moralim çok bozuk tekrar kendi hesabımda oynamak istiyorum. Hesabımı geri istiyorum lütfen yetkili kişiler yardımcı olsun. Hesabımla ilgili arkadaşımın attığı görüntüleri ekliyorum.

profile profile

Oğuzhan

Bende de aynı sorun var 15bin liralık hesap çöpe gitti, 50 kez Ticket açtım ona rağmen bir kere adam gibi dönüş bile yapmadılar. Sende sorun çözüldü mü

Düzelmedi oyunu bıraktım:')

Emir

Aynı durumu bende yaşadım internet kafede oynadığım hesabıma farklı iplerden girilmiş olmasına rağmen Riot pek takmıyor aldığı paraya bakıyor kaç aydır sorunum çözülmedi umarım seninki çözülür

Özlem

Evet ben de internet kafeden oynamıştım o yüzden mi acaba benimki de bu şekilde yaparlarsa oyuncuları kaybedecekler ilgi yok çözüm yok çok üzücü.

Hüseyin
28 Aralık 2023 11:36
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Valorant Hesabım Haksız Yere Banlandı Ve Destek Ekibi İlgisiz Kaldı

Alperen
10 Mayıs 14:47

06 Kasım 2023 21:40
Valorant Perma Ban Yedim!