Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Valor Yatırım Yanıltmacası!

Valor Yatırım Yanıltmacası!
26 Ekim 2023 15:15

B***U** diye birisi aradı ve uzunca görüşmelerden sonra 202 dolar vererek sisteme dahil oldum. E*** b. Adında kişinin yönlendirmeleriyle işlemler yapmaya başladım. İlk günler iyiydi. Sonra kendim yanlış işlem yaptığım için hesabım 26 $ düştü bende tekrar. 224 dolar yatırarak işlemlere başladım 1 hafta sonra hesabım bir gecede -43$ düştü. Sabah e**B*** aradım ben firmadan ayrıldım dedi ama senin işinle ilgileneceğim dedi. Bir hafta her gün ısrarlarıma rağmen e** b*** EUR aud 0.02 değerle açtığım işlemin takas değerinin 272$ açıldığını söyledi. Böyle şeylerin sistemsel olarak bazen olduğunu bu yüzden hesabınız sıfırlanmış dedi. Yapılan işlemi kontrol ediyorum. İşlemin kapanış değeri ise -12,58$ yani işlem söylenen takas değerime bile ulaşmadan kapanmış. Bu işlemler olurken ben valorinvest.io firmanın iletişim adresine mail attım bir kişi bana dönüş yaparak sistem kayıt numaramı isteyerek inceleme yapıp dönüş yapacağım dedi. Ama hiçbir dönüş yapılmadı. Her gün yine valor invest iletişim adresine mail atmam rağmen bir dönüş olmadı. Bu işlemler gerçekleşirken beni sisteme dahil eden b** u. aradım mesaj attım hiçbir cevap yok. Bana bu kadar yazışmama konuyu sorgulamam rağmen 1 hafta sonra bilgisayarlarda bir işlem çıktısı gösterilerek aldatılmaya çalışıldım farkındayım.

Not: Tüm yaptığım işlemleri inceliyorum. Artı gittiğim hesaplarla eksi gittiğim hesapları topladığımda ana paramdan çıkardığımda hesabım da 224$ kalıyor. Onların dediği gibi -43$ olmuyor.

Metin

Dediğim gibi ben güvenemedim, gerisi sizin takdiriniz

Metin

5mqltrader@mail. Ru Merhaba bende aynı şeyleri yaşadım. 22 Temmuzdan beri parayı yatırmadılar. Valor eski çalışanlarından biri bana yukarıdaki mail adresini verdi. Buraya durumu yazdım. Meta traderin mailiymiş bu. Sonra pjscrosbank@mail. Ru. Bu mail adresinden bir mail geldi. Neyse durum uzun bu maillere bibyazın isterseniz. Bana Valorun lisansının bittiğini söyleyerek swap bedelini benden istediler. Para yoktu yatıramadım, daha doğrusu güvenemedim. Bunları bibaraştırın isterseniz

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 15:49
Caner sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 10:07
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Prestige Invest Finance Hakkımı Kimden Alacağım?

25 Temmuz 2023 12:42