Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Valls Gelinlik Nişan Elbisemde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

09 Eylül 2024 19:38

2 yıl önce nişanımda abiye almak için Valls Kayseri'ye gelmiştim. Oradaki çalışan bayan beni yanıltıp bana 3-4 beden büyük abiyeyi bilerek tadilatı nişanımdan bir gün öncesine ayarlamışlardı. Tadilat bitikten sonra güzel olduğunu sanıp giymeyi seçmeyip nişanımda giyerim demiştim ama ne yazık ki nişanımda tüm fotoğraflarım çöp oldu. O kadar kötü bir tadilat yapıldı ki her yerim resmen ortadaydı, göğsüm kenarlardan gözüküyordu. Nişanımda rezil oldum. Herkese oynayamadım bile, hep oturdum. Tüm erkek akrabalar her yerimi gördü. Elbisenin altı çaptı. Nişandan sonra 5 kere beni arayıp yapacaklarını söylediler. Hep gittiğimde işlemi düzelttik deyip her çağırdıklarında tekrar hayal kırıklığına uğrattılar. Kapatacağız dedikleri yerlere yama yapmışlar. Resmen elbisenin her yerini daha çok mahvedip bir de utanmadan çok güzel deyip beni yanıltmaya çalıştılar. En son beni tekrar arayıp durumunuzdan dolayı kusura bakmayın deyip başka bir elbise ile değişim yapabileceklerini söylediler ama iş yerinden izin alamadığım için gidemedim. Tekrar müsait olup gittiğimde ise biz öyle bir şey demedik deyip üste çıktılar. Çalışanlar değişmiş, onlar eski çalışanlar öyle söylediler deyip yine üste çıkmaya çalıştılar. Markanın hiçbir şekilde hakkını vermiyorlar. Kendilerini haklı sanıp konuşuyorlar.

Valls
Valls

Sayın Tuğçe Hanım Öncelikle, yaşadığınız deneyim nedeniyle üzüntümüzü belirtmek isteriz. Valls olarak müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz ve geri bildirimlerinizi dikkatle değerlendiriyoruz. Yaşadığınız durumla ilgili incelemelerimizi yaptık. Abiyenizin tadilat süreci ve teslimatı, sizin onayınız doğrultusunda yapılmıştır. Mağazamızdaki tüm işlemler, müşterilerimizin tercih ve yönlendirmeleri doğrultusunda ilerlemekte olup, tadilatlar da bu kapsamda gerçekleştirilmiştir. Ancak, satın alma tarihinin üzerinden 2 yıl geçmiş olması ve ürünü kullanmış olmanız nedeniyle iade veya değişim talebinizi karşılayamadığımızı belirtmek isteriz. Yine de siz değerli müşterilerimizi memnun etmek adına, sizinle daha detaylı konuşmak ve bir çözüm bulmak için mağazamızla iletişime geçmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Valls Gelinlik ve Abiye

Tuğçe
Tuğçe

Abiyenin tadilat sürecini detayını siz bu aralıklarla yetişir dediğiniz için sizlere güvenerek onaylandı. Tekrardan defalarca gelmem sebebim ise bana düzelteceğinizi belirttiğiniz için kabul etmiştim ama ne yazık ki tüm hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmek isterim. Abiyeyi kullanılmış dediğiniz nişan günümde teslim edip o şekilde her tarafım gözükecek şekilde görseydim 2 saat bile olsa giymezdim. Abiyenin o tarz kötü bir durumda olduğunu görseydim zaten nişanım başlamadan getirir mağazanıza teslim eder eserinizi gösterirdim. Ayrıca nişanım biter bitmez size teslim ettim nişan günümden hariç giyilmedi. Yapabilseydiniz 2 yıldır sizle sorun yaşamaz abiyem hala sizde kalmazdı.

Aldığım Abiye Hem Kusurlu Hem Zamanında Teslim Edilmiyor!

04 Ağustos 2025 21:17
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 14:13
Aslı Çimen Erzincan Mağduriyeti
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevim Ayakkabı Aldığım Ürünle İlgili Mağduriyet

13 Ekim 2023 12:07