Sibel sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 14:13

Nişanıma günler kala bir nişan kıyafeti beğenip satın aldım. Takdir edersiniz ki bu tarz kıyafetler üzerinize tam olmaz bazı rötuşlar yapılması gerekir bunu mağaza yapar ve mağazanın sorumluluğundadır. Tadilat yapılıp gönderdiklerinde hayretler içinde kaldım. Elbisenin arka kısmını ön kısmından daha çok kesmişler, daraltılması gereken yerlerde potluklar kalmış, nasıl bir terzileri varsa kıyafetin her yerinde ip çekilmeleri olmuş, bazı yerlerinde ütü ile kumaşı inceltip parlatmışlar. Ben elbiseyi orada giyindim çok beğendim asla öyle değildi boyunun kısalması ve bol olan belinin daraltılması gerekiyordu. Hayatımın şokunu yaşayıp aradığımda sizden kaynaklıdır siz beğendiniz işlem olsun dediniz getirin bakalım dediler. Gittiğimde hiç yardımcı olmadılar bir de suçlu durumuna düştüm elbisenin arkası zaten daha kısaymış kesilince kısalırmış falan diye savunma yaptılar fakat alırken beni hiç uyarmadılar bu konuda. Çok kabaydılar böyle hassas bir dönemimde çözüm odaklı olabilirlerdi. Ne elbiseyi değiştirebildim ne de paramı iade ettiler yaşadığım üzüntü ve ağlama krizlerim cabası. Yetkili birinin dönüş yapıp zararımın bir an önce telafi edilmesini istiyorum.

Aslı
Aslı

Öncelikle merhabalar iki farklı hesaptanda Google hesabımızada yorum yapmışsınız ama karşınızdaki firma Aslı Çimen Firması bunu hatırlatarak yorumunuza cevap veriyorum yaptığınız yanlış karalama için hakkınızda yasal işlem başlatacağım. Ürünü satın alırken incemeniz gereken kişi sizsiniz çünkü siz bir alıcısınız 1. Bu 2. Gelecek olursak elbiseyi aldığınız esnada direk tadilat yaptırdınız biz iade alıryoruz. İşlem yapılıp boyu kesilen elbiseyi nasıl geri alabileceğimizi düşünürsünüz şaşırtıcı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptınız ve heyet bizi haklı gördü belgeleri paylaşalımmı burada? Google hesabımızdaki ve buradaki asılsız yorumu kaldırmadığınız sürece davamdan vaz geçmeyeceğim bilgilerinize sunuyorum.

Sibel
Sibel

Merhabalar. Öncelikle sizin firmanızla bir derdim yok. Siz her ne kadar kabul etmeseniz de yaptığınız yanlış tadilat var. Dosya da yeni bilirkişi raporu istendi heyete sunulmadı dahi. Hangi belgeleri paylaşacaksınız çok merak ediyorum.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

By Pınar Karum Saygısız Yaklaşım

01 Ağustos 2024 20:27

Nişan Günümde Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 12:00
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
09 Ağustos 2024 14:20