Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
11 Aralık 2023 15:31

1 yıl önce satın aldığım Vakko marka çantanın çok kullanılmamasına rağmen sap kısmı, satın aldıktan 6 ay sonra soyulmaya başladı. Tamir kararı çıktı ve tamir sonrası teslim aldığım çantanın sap kısmı yine soyuldu. Çıkan karar yine tamir oldu. Mağaza çalışanı, tamir edilse de aynı sorunun tekrarlayacağını söylemişti ve haklı da çıktılar. Böyle bir markada, ayıplı satılan malın müşteri mağduriyetine sebep olan bu vurdumduymazlığa şaşırıyorum. Her yerde replikası satılan çantanın şimdiki fiyatı, satın aldığım tutarın tam 2 katı olmuş. Bundan sonra asla bu markanın hiçbir ürününü satın almam ve çevremdeki herkese, benim gibi maddi ve manevi mağdur olmamaları için uyarıyorum.

Betül
17 Aralık 2023 13:09

Vakko müşteri hizmetleri tarafından 'şikayet var' daki şikayetim nedeniyle arandım ürünlerinde herhangi bir üretim hatası olmadığını ve herhangi bir müşteri mağduriyeti yaşanmadığı kararı alındığı iletildi -Bir yıl ble kullanılmayan ürünün tadilata rağmen 2 kez sapının soyulduğu görseli mevcut -Ürün fiyatının 2 katına çıkması sebebiyle tüketici hakem heyetlerine gidilmesinde para iadesi kararı çıksa bile maddi zararın karşılanamayacağı. -her yerde replikasının olması Vakko nun kaliteli bir marka olmadığı gibi müşteriye değer vermeyen bir zihniyette satış yaptığının yaşadığım mağduriyet ispatıdır para nın telafisi mümkün fakat itibar kaybı için bu mümkün değildir

Ezom

Aynısı benim çantamda da oldu maalesef yaptırmadım henüz tamir sonrası yine eskisi gibi olacaksa boş yere masraf yapmayayım

Vakko'dan Beklenmeyen Müşteri Hizmeti: Yetersiz Destek Ve Yüksek Onarım Ücreti

Mehtap