Yurdal sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Sonrası Kombi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

20 Ekim 2024 09:54

17.10.2024 tarihinde evdeki Vaillant marka kombimizin garantisini uzattık. Firma bakım randevusu oluşturdu ve bakım esnasında filtre gibi bazı parçaların değişeceği söylendi. 19.10.2024 cumartesi günü öğlen vakti servis gelip bakım yaptı. Kombinin temiz olduğunu, hiçbir parçanın değişmesine gerek olmadığını söyledi ve gitti. Akşam kombiyi çalıştırdığımızda, bakım öncesi ısınan peteklerin bakım sonrası ısınmadığını gördük. Vaillant müşteri hizmetlerini aradığımızda acil servis talebi oluşturduğunu söyledi. Ne gelen oldu ne giden. 20.10.2024 pazar günü tekrar aradığımda aldığım cevap; cumartesi akşam 7'den pazartesi sabaha kadar servis hizmeti olmadığı. Verdiğim onca paraya mı yanayım, çalışan kombinin çalışmaz olduğuna mı yanayım yoksa çoluk çocuk evde donuyor olduğumuza mı yanayım bilemedim. Beni pişman ettin Vaillant.

vaillant-servis-sonrasi-kombi-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-hayal-kirikligi-1.pdf
21 Ekim 2024 07:48 (Şikayetten 21 saat sonra)
21 Ekim 2024 16:46

19 Ekim 2024 cumartesi günü saat 18.04'de aradığım (bakıma gelen) teknisyeniniz telefona cevap vermeyince "çözüm merkezi" ismini verdiğiniz telefonu aradım. Oradan da çözüm değil niçin çözemeyeceklerinin (cumartesi akşam 7'den pazartesi gününe kadar servis hizmetiniz yokmuş) cevabını aldım. Hava gece 7°c olduğu için iş başa düştü. Youtube.com videoları ve internet araştırmaları ile problemi kendim buldum ve çözdüm. (Problem; tenisyeninizin peteklere giden sıcak su çıkış borusundaki vidayı sıkıp peteklere su gidişini engellemesiymiş). Teknisyeniniz bugün (21 Ekim 2024 pazartesi) saat 11.35'de aradı. Saat 15.30 için randevulaştık. Gelip tekrar kombiye baktı, benim uyarım ile hava purjörünü değiştirdi. Mesai saatleri dışında servis hizmetine ulaşamıyor olmak, hem problemi çözmek için kendimin vakit harcaması ve bazı parça değişikliğinin ancak müşterinin uyarısıyla yapılıyor olmadı maalesef firmanıza karşı bende güven kaybı oluşturdu. Fiyat performans ilişkisi bana göre yetersiz maalesef.

21 Ekim 2024 16:51

Tabi ki cumartesi günü ve pazara bağlayan geceyi üşüyerek geçirdik. Pazar günü çözüm merkezinin pazartesi gününe kadar çözüm olmadığı cevabını aldıktan sonra kendim problemi bulup çözdüm. Teşekkürler Vaillant.

21 Ekim 2024 17:17

Düzeltme: Cumartesi günü aradığım çözüm merkeziniz acil bakım talebi oluşturmuştu. Pazar günü saat 09'a kadar kimse gelmeyince 09.05 çözüm merkezinizi yeniden aradım. Ve niçin çözemeyeceklerini söylediler. Düzeltirim.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 21:58

24 Ekim 2024 16:35
Nisanur sonuçtan hiç memnun değil

Nisanur
17 Aralık 2024 15:12