Tuğrul sonuçtan çok memnun

Vaillant Ecotec Pro Sıfır Kombi F29 Hatası

25 Haziran 2023 09:46
Tuğrul'un Teşekkür Mesajı
“İliğiniz için teşekkürler”

Dün Vaillant ecotec Pro kombi aldım aldığım firma kurarken f29 hatası veriyordu servis gelince gaz bloke ediyordur çözer dediler. Birkaç saat sonra servis geldi. Ona da anlattım durumu gaz hortumunu yanlış takmışlar dedi. Kurulumu yaptı. Suyu 10 saniye test etti o anlık sıcak akıyordu. Güvendik ve denemedik daha sonrasında aklımıza da gelmedi bu arızayı tekrar verir diye kombi sıfır Çünkü. Bugün pazar sabah bir deneyeyim dedim banyo yapacaktım su az ısınıp soğuyor o soğukluk ile banyo yapmak zorunda kaldım. Baktım yine f29 hatası bazende f28 hatası reset attım servisi aradım pazar kapalıyız pazartesi servis kaydı açıldı ama biz kapalı değiliz lütfen acilen kombiyi değiştirin ve kesin bir çözüm yolu bulun Vaillant kalitesine güvenerek aldım bu kombiyi daha önce eski evimde 15 sene kullandım.

25 Haziran 2023 12:06 (Şikayetten 2 saat sonra)
27 Haziran 2023 12:15

Teşekkürler, yalınız şunu belirteyim marka ne kadar kaliteli olursa olsun bunu satan kuran ve teknik servisinizde çalışanları kontrol edin satan firma bacasını yanlış bağlıyor ve servisiniz den gelen bunu fark etmiyor ve kuruldu deyip gidiyor bizde mağdur oluyoruz

07 Temmuz 2023 16:55

İliğiniz için teşekkürler

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Mi, Servis Mi Hatalı Yoksa Vaillant Kombi Alan Ben Mi?

15 Aralık 2023 22:26

Turgay
22 Kasım 2023 19:17

Nagihan
22 Temmuz 2023 03:59
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant F89 Ve Yedek Parça Sorunu

06 Şubat 2024 14:59