Uzmanlar Teknik Teknik Servis Ve Çağrı Merkezi Şikayeti

02 Ağustos 2024 15:17

Su akıtan Indesit marka bulaşık makinem için Indesit teknik servis hizmeti verdiklerini Google aramayla öğrendiğim https://servisolusturun.com.tr/# sitesindeki telefon numarasını arayıp teknik servis kaydı oluşturdum. Bana 500 lira servis hizmet beledi aldıklarını söylediler, tamam dedim. Uzmanlar Teknik'ten O*** Bey geldi. Suyun makinenin hortumunun iyi bağlanmaması sebebiyle geldiğini söyledi, siyah bant sardı. Buradan geldiğine eminseniz söküp tekrar bağlamanız lazım değil mi diye sorduğumda, gerek olmadığını, sardığı bantın işi çözdüğünü, bununla ilgili 20 yıllık deneyimiyle garanti verdiğini söyledi. 500 lirayı alıp gitti. Tabii ki su gene geliyor makinemden. Kendisini aradığımda aslında kaçağın o hortumdan değil, alttaki başka bir hortumdan kaynaklı olduğunu söyledi. Peki o zaman niye onu tamir etmediniz dedim. Önce bunu denemek istemiş meğer. O zaman gelip tamir edin dedim. Gelemeyeceğini söyledi. Görevinin gelip bunu düzeltmek olduğunu söyledim, bu sefer bağırmaya başladı. Ben de bağırdım. Sonuçta gelmedi. Bu teknik servisi bana yönlendiren servisolusturun.com.tr'nin çağrı merkezindeki hanımlar, önce böyle bir şeyin kabul edilemeyeceğini ve bana yeni bir teknik servis yönlendirileceğini ve servis ücreti alınmayacağını, sadece tamir ücreti alınacağını söylediler. Ama günlerce aramadılar. Ben bugün tekrar aradım, bizi arayıp durmayın, O*** Bey ile işi çözün, O*** Bey bizim bebeğimiz mi ki biz onunla konuşalım, biz mi gelip tamir edelim gibi garip ifadeler kullandılar. Dolayısıyla ben gerek Uzmanlar Teknik-O*** Bey, gerekse servisolusturun.com.tr tarafından boşuna meşgul edildim, boşuna servis parası verdim, bir de üstüne garip garip sözler dinlemek zorunda kaldım. Her iki firmadan da şikayetçiyim.

26 Ağustos 2023 08:44
Alp Teknik Beyaz Eşya Servisi (444 15 31) Mağduriyeti