Turap sonuçtan çok memnun

Uyumsoft Bilgi Sistemleri Kapanan Firmaya Sözlü Ya Da Yazılı Bilgi Vermeden Sözleşme Yenilemek

12 Temmuz 2024 12:47

Uyumsoft tavsiye neticesinde satış temsilcisinin makul şartlarla izahı ile kontör satın alıp başladım. Bana anlatılan, kontörünüz kadar işlem yapabilirsiniz. Az ya da fazla ekleme isterseniz iletişime geçersiniz. 1 ay kullandım sanırım, sonrası KDV oranları ve maliyet değişince mecburen firmayı Kasım 2023'te kapattım. Daha sonra mailimi kontrol ederken, bana Uyumsoft hesap çıkartmış, 05.2024 tarihli fatura ile 2080 TL sanırım, şok oldum. Böyle bir şey olamaz. Hukuk devletinde yaşıyoruz. Kontör usulü çalışıp sözleşme yenilemek, bilgi vermeden ve onaya ihtiyaç duymadan sözleşmeler ıslak imza veya ses onaylı olması gerekirken, arkadaşlar bir yanlışlık yaptılar sanırım. İkaz ve uyarı ya da bilgi vermeden yapılan bu işlemi etik bulmuyorum. Ne kapanan bir firmaya fatura kesilebilir ne de şahsa T.C. kimlik numarasına bilgi vermeden kesilebilir. Umarım bunu düzelterek yanlışın önüne geçerler.

12 Temmuz 2024 15:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede bilgi vereceğiz. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Bilgilerinize sunarız. Uyumsoft Bilgi Sistemleri

21 Ağustos 2024 12:44

Sayın t****, Bildiriminize ilişkin olarak konu ilgili departmanımıza aktarılmış ve gerekli bilgiler tarafınıza iletilerek sorununuz çözümlenmiştir. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Uyumsoft Bilgi Sistemleri

Turap
Turap
29 Ağustos 2024 05:41

Ortada yaratılan bir mağduriyet var ama her ulaştığımda sağ olsun ilgilendiler kendimi kotu hissetmedim şu an sorunun çözüldüğü hakkında bir paylaşımları var ama henüz sözlü ya da yazılı bir bilgi ulaşmadı bekliyorum ve paylaşacağım

Uyumsoft Bilgi Sistemleri İle Yaşanan İletişim Ve Fiyatlandırma Sorunları

14 Mart 2025 09:00