Doğrulanmış

Eylül 2020'den beri üye

Şikayetleri

Golden Life Beauty (Bingöl) Golden Life Habersiz Başka Şehre Taşındı Ve Para İadesi Yapmıyor

21 Temmuz 2023 12:002.700

Bingöl Golden life güzellik merkezine gidiyordum. Kendim eşim ve kızıma paket açtım taksit bile kabul etmediler peşin öd...

Yorumları

Golden Life Beauty (Bingöl) Golden Life Bingöl-Elazığ Güzellik Merkezi Para İadesi Şikayeti

22 Eylül 2023 10:422.535

Bingöl'deki şubelerinde 10 seanslık lazer epilasyona başladım ve paranın tamamını ödedim. 1-2 seans gittikten sonra salo...

26 Ekim 2023 07:542.535

Zehra hanim ben de aynı durumdan şikayetçiyim paket alırken asla taksit kabul etmediler kesinlikle pesin ödeyeceksin dediler ben annem ve babam 7000liralik paketler aldık haber bile vermeden kapatıp Elazığ'a gittiler numaralarını değiştirdiler Instagram'dan yazdım asla cevap vermiyorlar Şikayetvar'dan şikayet ettim iletildi ve cevap vermediler bilir bir kisi bulup olayını peşini bırakmamak istiyorum