Yanlış Adres Gerekçesiyle Teslim Edilemeyen Kargo
"Özellikle müşteri ilişkilerinden selenay Hanım ve doğan beye teşekkürler"

"Özellikle müşteri ilişkilerinden selenay Hanım ve doğan beye teşekkürler"

Şok market internet üzerinden 04 Ağustos 2023 16:45 te Sipariş Kodu 4448FX6TBJ ile alışveriş yaptım. Sipariş teslim edil...diğinde kontrol ettim ve OMO Sıvı Deterjan Siyahlar 1690 Ml olan siparişimin 910 ml olarak geldiğini fark edip teslimden 5 dakika sonra 0 850 808 00 00 numaralı telefona bildirim y
"Geç de olsa iademi aldım sonuç olarak. Teşekkürler..."
Yaklaşık 2 ay önce cepte şok uygulamasıyla şok marketten yaptığım alışveriş...te eksik ürünler vardı. Bu ürünlerin iadesi için başvurdum fakat 2 aydır ia
Şok market cepte şok'tan alışveriş yaptım. 8 saat sonra beni arayıp siparişimi getiremeyeceklerini ve iptal ettirmem ger...ektiğini söylediler (bu sorunu birkaç kez yaşadım). Mecburen iptal ettirdim siparişi. Ama iptal ettirdiğim siparişin parasını defalarca aramama rağmen iade etmediler. Mağduriyet üs
Ben sipariş veriyorum sürekli arayıp iptal etmemi istiyorlar. Teslimatçı izinli yok dağıtan arkadaş rahatsız yatırdığım ...para da cüzdan da kalıyor. Ürünler de gelmiyor bu 4 oldu. Üst üste iptal ettiriyorlar ya cüzdandaki param iade edilsin ya da siparişlerim artık gelsin bu şekilde olmaz yani muhatap
Şok market, teslim etmediği siparişi teslim edildi olarak gösteriyor. Çağrı merkezine kesinlikle ulaşılamıyor. Daha önce...ki siparişi eksik teslim ettiler. Getireceğiz diyerek gittiler getirmediler. Gidip mağazadan almak zorunda kaldık. Sipariş ettiğimiz ürünleri kafalarına göre iptal ediyorlar.
Ürün aldım fakat ürün teslim edilmedi. Üstüne param iade olmadı neredeyse 15 gündür üstüne üstlük kimse telefona bakmıyo...r nasıl is bu insanları resmen mağdur ediyorlar. Bu kadar olmaz hem ürün alamadığım gibi üstüne üstlük paramda geri gelmiyor müşteri temsilcisi zaten yok
Bugün saat 16.00'da gelmesi gereken siparişim 16.15 gibi motor arıza yaptı denilerek gelmedi. Siparişim Cep'te şok uygul...amasından hazır göründüğü için iptal de edemedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda ürünlerin yolda olduğu ve yarım saat içinde geleceği söylendi. Misafirim vardı, ürünlerim gelmediğ
Cepte şokta bugün sipariş verdim. 15.09'da teslimat zamanı 15.00-16.00 gözüküyordu. 16.23'te aradılar, getiremiyoruz mot...or arızalandı, bir saat daha getirememe. Domates 25 kilo aldım 7.5 TL'den, kalmadığını söylüyor. Cüzdan dan aldım, cüzdan dan olan tutar karta iade edilmiyormuş, bu da bunların sis