Emrah

Doğrulanmış

Ekim 2023'den beri üye

Şikayetleri

31 Ekim 2023 13:16688

"Yaşatmış olduğun problem ile alakalı yaklaşık 24 saat geçmeden firma yetkilileri benim ile iletişime geçtiler yaşamış olduğum problemi detaylıca anlatmamı rica ettiler ben de yaşanılanları şikayet olarak gördüm sorunları onlar ile paylaştım şirket yetkilileri yaklaşık 15 dakika sonra konuyla alakalı oraya gelen ekip ile görüştükten sonra size ivedi bir şekilde hemen yardımcı olacağız dedi Sonrasında gerçekten oraya gelen personeller ile de var olan problem hakkında ve benim şikayetlerim hakkında fikir alışverişi yapıp bilgi sahibi olduktan sonra 20 dakika sonra aynı şirket yetkilisi benim ile irtibata geçtiler Daha sonra yaşamış olduğum problemi kısmi olarak tekrardan anlattım problem şu idi Arkadaşlar kimsenin açamadığı tıkanıklığı evet ivedi bir şekilde geldiler robotla açıp kamerayla görüntülediler ve yaklaşık 1 saat 15 dakikalık çalışma sonucunda problemi çözebildiler fakat çalışıyor iken Galoş kullanmamaları Dikkatimi çekti aynı zamanda kullanmış oldukları robotun tel uçları tıkanıklık açma esnasında duvarıma temas etti hijyen noktasında arkadaşların eksikliğinden bahsettim tekrardan adresi ne başka bir ekip yönlendirilerek duvara temas eden noktayı kazanırlar boyadılar aynı zamanda Galoş eldiven ve temizlik noktasıyla alakalı da tertipli ve düzenli olarak ekiplerine tek tek uyardıktan sonra Neden Galoş kullanmadıklarını bana izah ettiler Sebebi robot kullanıyor içen gönderdikleri tel ileriye doğru dönerek gittiği için eldiveni ve kalça temas etme ihtimalinin olduğundan dolayı personellere zarar verme olasılığından tıkanıklık açma işlemlerinde Kolos kullanmadıklarını kullandıklarında daha büyük problemlere ve personele zarar verebileceklerini detaylı bir şekilde anlatarak beni aydınlattılar ben de ikna oldum gerçekten de anlattıkları şekilde ellerde arkadaşlar tıkanıklığı açarken kullandıkları aparatın Galoşa sarma ihtimali ve personele zarar verme ihtimali vardı ama diğer eksikliklerini tekrardan ekip yönlendirecek hallettiler gerçekten ivedi bir şekilde aydınlatıcı bir şekilde problemi çözdüler kendilerini vermiş oldukları hizmetten Doları kutluyor başarılarının devamını diliyorum var olan şikayetimi ivedi şekilde hallettiler kendilerine teşekkür ediyorum"

Emrah şikayetini yayından kaldırdı