UYAP E Satış Mağduriyeti

Aylin
15 Ağustos 2024 18:51

UYAP e-Satış aracılığıyla babamdan kalma evimizi tüm mücadeleme rağmen saçma sistemi yüzünden kaybettim. Teklif vermeme rağmen sürekli sistem atıp baştan girmemi istedi. Bu yüzden ne kendi teklifimi ne de karşı tarafın teklifini göremedim ve büyük ihtimalle bir profesyonel ihalelere çöken kişiler evi aldı. Bu durumu yaşayan varsa Allah rızası için yazsın, hukuk mücadelesi başlatacağım çünkü çok üzgünüm. Bu duruma yetkililer acilen çözüm bulmalı. Çok mağdur olduk.

Yorumlar (5)

Ömür
Ömür

Bana numaranızı atar mısınız aynı durum yüzünden ihaleyi kaybettim?

Aslan

Bu gibi durumlarda uzman yardımı alınmalı

İlhan
İlhan

Selamün aleyküm hayırlı akşamlar ben böyle sistemin taaa Ben yıllarca çalışıp kardeşlerime 4 katlı ev yaptık Adamın biri çıkıp benim arsada 37 metrekare yerim var deyip komple binayı ihaleyle satılığa çıkardı ne yapacağız bilemiyoruz yardımcı olun Bu işin hukuki olarak nasıl çözeriz

Aslan

Ev sizinse evin sizin olduğuna dair dava açıp kanıtlayın ihalede eve para vermezsiniz başkası alırsada parası size gelir

Halil
Halil

Evet maalesef aynı durum bizim arsamızda oldu çok saçma bir sistem son 30 saniye kala sistemden düştük arsamız başkasına gitti. Bu ihalelerin dakika usulüyle değil teklif usulüyle yapılması gerekiyor. Örneğin bir ihale açıldıysa 3 gün süre verecekler 3. Gün sonu 17:00 ye kadar herkes 1 teklif verecek sonra bu teklifler herkese açılacak ertesi gün 17:00 ye kadar yine herkes teklif verecek bu sefer en yüksek teklifi verecek olan ihaleyi alacak. Bu kadar basit. Son zamanlarda herkesten son dakikalarda sistemden düşüyorum diye şikayet duyuyorum acilen el atılmalı bu konuya.

UYAP E-satış Sistemi Yüzünden Kaybedilen Miras: Tarlamızın Haksız Satışı

Yalçın
26 Ekim 2024 07:14

UYAP E-satış Sistemi Yüzünden Kaybedilen Tarla!

Selda
27 Ekim 2024 08:31