UYAP E-satış Sistemi Yüzünden Kaybedilen Tarla!

Selda
27 Ekim 2024 08:31

UYAP e-Satış aracılığıyla dedemden kalma tarlamız vardı 24.10.2024 tarihinde satışı vardı tüm mücadeleme rağmen saçma sistemi yüzünden kaybettim. Teklif vermeme rağmen sürekli sistem atıp baştan girmemi istedi. Bu yüzden ne kendi teklifimi ne de karşı tarafın teklifini göremedim ve büyük ihtimalle bir profesyonel ihaleleri alan kişiler tarlayı aldı. Hukuk mücadelesi başlatacağım.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Ömür
Ömür

Bana numaranızı atar mısınız aynısını dn yaşadım ne yaptınız? Mahkemeye verdiniz mi emsal karar lazım

Cihat
Cihat

Acaba bunun gibi hissedarlar arasında ihale açılmıyor mu mesela bn 4 hissederim. Sadece 4 umuz arasında bu ihale olmaz mı yoksa herkes katılacak diye bir şey mi var

Olcay
Olcay

Benimde dedemden kalma arazim var dedemden aldığımda tek hissedar bendim içine 15 yıl önce ev yaptım. Dedem vefat etikten sonra teyzeler dayılar da araziye hissedar oldu teyzem sattı o zaman maddi durum yoktu alamadım şimdi alan kişi izaleyi şuyu davası açtı.

Ece
Ece

Maalesef bu sistem değişmediği sürece garibanın canı yanmaya devam edecek

Yakup
Yakup

Kolayı var, nasılsa "daha yüksek fiyat vermeyecek misiniz? " İhale alıcısına ulaşın ve size devretmesini isteyin. İhaleye teklif verme süresi uzasaydı zaten ve gene daha fazla paranız gidecekti...

Onur
Onur

Ne alakası var kardeşim herkes aldığı malı devredecek diye bir şey yok

Orhan
Orhan

Kesinlikle haklısınız. Son saniyelerde gözle bile görülemeyen teklif geliyor ve ihale sonlanıyor. İki kere denedim. Pek çok kez bu durumu izledim.

UYAP E-satış Sistemi Yüzünden Kaybedilen Miras: Tarlamızın Haksız Satışı

Yalçın
26 Ekim 2024 07:14

UYAP E Satış Mağduriyeti

Aylin
15 Ağustos 2024 18:51
Gunba sonuçtan hiç memnun değil

UYAP İcradan Baba Dede Mallarımız Milli Piyango Gibi Satılıyor

Gunba