Esat sonuçtan çok memnun

Ürgüplüler Çeri Taşımacılık Ev Taşıma Deneyimim

03 Haziran 2024 14:32
Esat'ın Teşekkür Mesajı
“Ürgüplüler Evden Eve Nakliyat firması, evimi yeni adresime taşıdı ve bu süreçte gösterdikleri profesyonellik ve özen beni ziyadesiyle memnun etti. Taşınma günü, ekip tam zamanında kapımızdaydı. Eşyalarımızı özenle paketlediler ve her bir parçayı sanki kendi eşyalarıymış gibi itina ile taşıdılar. Ekip üyeleri, hem işlerini hızlı ve etkili bir şekilde yaptılar hem de tüm süreç boyunca çok yardımsever ve naziktiler. Yeni evime vardığımızda, eşyalarımın tamamı hasarsız ve eksiksiz bir şekilde yerleştirilmişti. Ürgüplüler Evden Eve Nakliyat’ın taşınma sürecimi bu kadar rahat ve sorunsuz hale getirdiği için minnettarım. Eğer siz de taşınmayı düşünüyorsanız, kesinlikle Ürgüplüler Evden Eve Nakliyat’ı tavsiye ederim. Onlar sayesinde taşınma stresi diye bir şey kalmadı ve yeni başlangıcımı güzel bir deneyimle kutladım. Teşekkürler Ürgüplüler Evden Eve Nakliyat!”

Evimi birçok kez taşıttım, şimdiye kadar bu kadar iyi taşıyan olmadı. Çok güzel bir paketleme yaptılar. Eşyalarımda ne bir kırık ne de bir çizik oldu. Eşyalarımı kendileri söküp yeni evime kurdular. Çok güzel bir hizmetti, her zaman tercih edeceğim. F***** Bey'e teşekkür ederim, güzel ilgisinden dolayı.

03 Haziran 2024 18:44

Teşekkürler Ürgüplüler Evden Eve Nakliyat!

Esat
Esat