Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Upstore Ödeme Peşin Yapılmasına Rağmen, Ürünler Gönderilmedi!

27 Aralık 2023 09:12

Ödemeyi yapmama rağmen uzun süredir, türlü türlü bahaneler sayıldı. Yok hata yaptık, yok üretimde hata var, yok kargoda kayboldu. Aklınıza gelebilecek her şeyi bahane olarak sundular. Bahane değil yalan! Paramızı alıp 1 ay işlettiler, hiçbir şekilde ürün yollamadılar. Şimdi 4 gün içinde parayı hesabınıza yatıracağız diyorlar fakat inanmıyorum ve bekliyorum. 50bin liranın üstünde para bekliyor.

Bir ara da müşteri geldi isterseniz ürünlerinizi 40nim lira kar ile ona satalım dendi. Kabul etmedik. Öyle düşünüyorum ki, sırf kendileri bizi oyaladı o müşteriye ürünleri sattı. Güvenilmez.

29 Aralık 2023 21:12

Bugün taahhüt ettikleri geri ödeme zamanı da doldu, yine en geç saat 18:00'a kadar paranın hesabımıza yatacağını söylediler ve yine oyaladılar. Hesaba para yatmadı.

31 Aralık 2023 16:32

Dekontlar ve bir kısım mesaj ekran görüntüleri, mesajlara da yanıt yok. Onca oyalamadan sonra şimdi de paranın geri yatması ile ilgili oyalamalar sürüyor. 1 aydır ne para ne ürün gönderildi. Altın/dolar veya ürün bazında zararım var.

05 Ocak 2024 20:38

Upstore Evet 1 hafta daha geçti halen oyalamalar devam ediyor. Ne ürünler var ortada ne para.

17 Şubat 2024 09:15

Çok uzun süre türlü türlü oyalamalar sonunda paramızı parça parça yolladılar. Ödeme beklediklerini iddia ederek oyaladılar. Tüm günleri, sabahları akşamları, akşam olmasa gece Fast atacaklarını söyleye söyleye, erteledikçe ertelediler. Süreç olarak şöyle gelişti; biz ürünleri 55bin lira civarı bir fiyata anlaştık ve dolar bozarak aynı gün ücreti hesaplarına attık. Bu tarih 11 Aralık 2023! "Çünkü hemen atmazsak fiyatın değişeceğini söyleyip, bizi stres altında bırakıp acele ettirdiler.  Ürünleri bastığını söyleyip, başka birine yolladıklarını bile söylediler. Yok kargonun geri gelmesini bekliyoruz vs diye diye oyaladılar. En sonunda da bu konuda yalan attıklarını kendileri söyledi. Sonrasında "ya abi benim nişanım var, yok sözüm var diye diye bile yalan söylediler." söylediklerini yazsam, sayfalar sürer. Muhasebeci bugün yapacak, akşam yapacak, yarın kesin cuma kesin bak bu sefer kesin, pazartesi mutlaka gibi inanılmaz bahaneler sundular. En sonda ise para beklediklerini söylediler. Ve bu şekilde saadet zinciri olduklarını da kabul etmiş oldular. Paranızı alıp, başkasına ödeme yapıp, başkasının parasını da size aylar sonra veriyorlar. ***11 Aralıkta dolar kuru 29 lira iken, bize ödemeyi verdikleri gün ise, 31 lira civarında. Banka al-sat makaslarını düşününce de yüzde10dan fazla sadece dolar zararımız mevcut. Enflasyonu da katalım... Şimdi zaten göndermiyorlar da! Ürünlerini almaya çalışsak yüzde 50den fazla zam yapmışlar, yani bize gönderdikleri para ile onları da alamıyoruz artık. ***Bize parça parça yolladıkları toplamda para 60bin lira 26 Ocak 2024 tarihinde geldi. *46 gün sonunda yolladılar. Zararımızı da düşünüp 55bin civarı verdiğimiz ödemeyi 60bin geri ödeme yaptılar. *Biz 1000 tişörtü 45bine anlaşmış iken, şu an bin tişörtü 75bin üstünde satıyorlar. Diğer aldıklarımızı (100 civarı sweatshirt ve baskısı) katmadan bize zararımızı karşılamak için ödedikleri para ile siparişimizi bir kısmını oluşturan tişörtleri dahi alamıyoruz. Üstüne üstlük biz özür de gelmedi! Bize bu platforma mesaj yazdığımızdan ötürü tehdit ve şikayet mesajları yağıyor. Kısaca upstore pişmanlıktır, denemeyin paranıza zamanınıza yazık olur. Tek çözüm özür ve ürünleri bize temin etmeleri, bunları yapmadıkları sürece her şey boş.

20 Şubat 2024 16:49

Birkaç gündür upstore buradan yanıt veriyor idi. Tüm mesajlarını buradan silmiş. Şikayetvar ile görüşüyorum silinen mesajların ekran görüntüleri için. En son bizim mağdur olduğumuzu kendi mesajları ile kabul ettiler. Mağduriyetimizi gidermek için, Ürünleri bize anlaştığımız fiyattan yollamalarını istedim, bu zamanda o fiyata t-shirt yok diye cevap verdiler. Bu mesajın anlamı da mağdur olduğumuzu kabul etmek oldu. Zora düştükleri için mesajları sildiler. Yani anlayacağınız bize fazla diye ödeme yaptıkları 5bin ile dahi istediğimiz ürünleri şu an alamıyoruz. Mesajlar silinse de elbet veritabanında kayıtlıdır. Biz yargı yoluna gideceğiz, elbet istendiğinde o mesajlar geri gelir.

Yorumlar (7)

Mikail
Mikail

Demek herkese aynı taktiği uyguluyor U** P**, tam bir profesyonel olmuş, e kanunlarda bu kadar açık olursa, mahkeme takipsizlik verirse, olacağı bu daha kaç kişinin daha canını yaktı acep, başka bilgisi olan var mı? Aman Dikkat büyük çarpılmayın

Zaffiel
Zaffiel

Bu şikayetten dolayı vazgeçmiştim sipariş vermeyi fakat ufuk bey görmediğim satıcı ilgisini gösterdi detayları ve şikayeti anlattı okuduğum kadarıyla ondan dinledim sonrasında siparişi verdim aynı saat içerisinde kargoya verdi sağ olsun

Rumeysa

Paranızı alabildiniz mi aynı sorunu ben yaşıyorum. Keşke yorumunuzu görseydim önceden

Paranızı alabildiniz mi?

Rumeysa

Keşke görseydim yazdığınızı. Ödemiyorum dedi. İcra takibi başlatacağım yarın. Sakıncası yoksa bu şikayetinizi mahkemede kullanacağım.

Muhammed

Geri ödeme yapmamak için söyleyecekleri bahanelere hazır olun, maalesef zor da olsa alabildik.

Ufuk
Ufuk

Bir çok problem size bilgilendirildi, insani olarak anlatıldı gayriresmi bir ödeme yapıldığı halde geri iadede bulunuldu geçen sürecin kur farkı ödendi, ve bir çok personel sizin yazdığınız kötü yorum üzerine mağdur ve işinden oldu, gerekli yerlere müracaat yapılacak şikayetinizden dolayı analiz heyetine sunalıcak fazla aldığınız ödemeye kadar mahkemece size bilgi verilecek, dekontlarda mahkemeye sunulacak

04 Nisan 2023 18:44
Bengisu sonuçtan çok memnun

Bengisu
09 Kasım 2024 22:49
"İadem yapıldı gecikmeli de olsa. Teşekkürler..."
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği