UPS Türkiye Dörtyol Dağıtım Mağduriyeti

15 Aralık 2023 14:31

Oysho mağazasından sipariş verdim. UPS Türkiye ile anlaşmalıymış ve yaklaşık 10 gün önce dağıtıma çıktığına dair bir mesaj aldım. Ancak sonrasında 10 gün boyunca adresime gelen ya da arayan olmadı. Hatay Dörtyol'da ikamet ediyorum. 3 gün önce UPS Türkiye müşteri hizmetlerini aradığımda, sadece salı ve cuma günleri kargonun dağıtıma çıktığını söylediler. Bugün 15 Aralık, cuma günü ve hala kargom gelmedi. Dörtyol şubesini aradığımda, Oysho şirketinin adresimi eksik verdiğini ve kargomun şubede olduğunu söylediler. Teslim edilmesini istedim, ancak 'Kuryelerimiz dağıtıma çıktı, size teslim edilmez' şeklinde bir cevap aldım. Telefonla konuşan hanımefendi 'Adresiniz eksik verilmiş' diyerek durumu açıklamaya çalıştı. Adresimin eksik verildiğini iddia ediyorlarsa, neden telefonla arayıp adres bilgimi tamamlamadıklarını sorduğumda, kargonun isteğe bağlı olarak arayıp adres aldığını söylediler. Ancak 10 gündür paketim kargo şubesinde bekliyordu. Tekrar UPS Türkiye müşteri hizmetlerini aradığımda 'Adresiniz eksik verilmiş' yanıtını aldım. Eğer adresim eksik verilmişse, neden 3 gün önce aradığımda müşteri hizmetlerindeki kişi bunu söylemedi? Müşteriyi mağdur eden bu şirketten ve Dörtyol UPS Türkiye firmasından duyduğum rahatsızlığı ifade etmek istiyorum.

11 Temmuz 2023 17:04
UPS Türkiye İlgisizlik Alakasızlık Özensizlik!

08 Aralık 2023 15:12
UPS Kargom Teslim Edilmiyor

08 Aralık 2023 10:55
Ürün Şube De, Dağıtıma Asla Çıkmıyor! UPS Ataşehir Şube Geçici Kapalı!
Ürün Şube De, Dağıtıma Asla Çıkmıyor! UPS Ataşehir Şube Geçici Kapalı!

07 Şubat 2024 16:35
UPS'in Yalan Beyanı Sebebiyle Ürün İadesi Yapamıyorum. Ürün Kayıp.
UPS'in Yalan Beyanı Sebebiyle Ürün İadesi Yapamıyorum. Ürün Kayıp.
Ece sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 00:46
UPS Türkiye Ve Bershka Nın Kargolarla İlgilenmemesi