Unico Sigorta Kasko Unico Şikayet

Unico Sigorta Kasko Unico Şikayet
13 Eylül 2024 13:16

07 VKP 07 plakalı araç sahibiyim. 09.07.2024 tarihinde trafik kazası geçirdim.
Unico'dan yaptırmış olduğum 149526252 / 0 poliçe numaralı kasko belgeme istinaden 10.09.2024 tarihinde Serglass firması tarafından cam değişimim yapıldı. Sonrasında Serglass firması, kaskomun muafiyetli kasko olduğu söylenerek 5800 TL tutarın tarafımca ödenmesi gerektiği bilgisini Unico Sigorta ile konuşup ulaştığını beyan etti. Ben de Serglass firmasına, kaskomun içinde yer alan ek talimat gereğince anlaşmalı servisler tarafından yapılması durumunda cam değişiminin yapılabileceğini ve muafiyetin uygulanmayacağı bilgisini verdim. Ödemenin benim tarafımdan değil, yaptırmış olduğum Unico Sigorta tarafından olacağını söyledim. Kasko poliçesinde 24'üncü sayfada yer alan cam hasarı klozuna göre hasarın tamamının Unico Kasko tarafından ödenmesini talep ediyorum.

Not:
Cam hasarları klozu
İşbu poliçe kapsamında meydana gelen münferit cam (ön, arka, kapı ve tavan camları) hasarlarının Unico Sigorta'nın www.unicosigorta.com.tr sitesinde ilan edilen Unico Sigorta anlaşmalı servislerinde değiştirilmesi durumunda herhangi bir muafiyet uygulanmayacaktır.

13 Eylül 2024 13:33 (Şikayetten 17 dakika sonra)

İsmail sonucu yetersiz buldu

09 Ağustos 2024 15:07
İdris sonuçtan çok memnun

16 Ağustos 2024 23:39
"İlgilerinden dolayı teşekkür ederim. Problem kısa süre içerisinde giderildi"

23 Mart 2024 21:11
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta Hasarın Bir Kısmını Karşılıyor.

01 Eylül 2024 09:21

Unico Sigorta Cam Değişimi Ödemesini Reddetti Mağdur Oldum