Altan sonucu yetersiz buldu

Unico Sigorta Hasar Onarım Memnuniyetsizliği

05 Ekim 2023 14:22

Unico sigortaya Şirketimizin üzerine kayıtlı Kia Ceed aracımızı kasko yaptırmıştık 11,09,23 tarihinde akşam saatlerinde aracımız park halindeyken bir Polis aracı virajı alamayarak bizim aracımıza arkadan çarparak büyük bir hasara sebep oldu. Darbe sonucunda bizim araç ileri doğru giderek öndeki araca da çarpma sonucu iki taraflı hasar aldı. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra ertesi sabah aracı şirkete hasar ihbarında bulunduk ve bize anlaşmalı özel servise götürebileceğimizi söylediler. Çekici ile servise götürüp teslim ettik. Aynı hafta içinde eksper ie telefonda görüşmemizde geçici pert raporu hazırladığını ve sigorta şirketine verdiğini söyledi ancak şirketin web sayfasından kontrol ettiğimizde eksper bekleniyor. Bilgisi görünüyordu. Yani eksperin raporu sistemde gözükmüyordu. Şirkete telefon açıp sormak istediğimizde ise santral 17. Sırada olduğumuzu bildirdi ve an az 20 dakika telefonda bekletildik Şirket ile görüştüğümüzde de sistemdeki cevabı aldık. Eksper bekleniyormuş oysaki eksper raporu içeriye verdiğini söylemişti. Bu şekilde büyük uğraşlar sonucunda taa bugüne kadar geldik ve sonuç olarak bize hiçbir teklif vs bir bilgi vermeyerek aracın tamir edilmesine karar vermişler Oysaki bu süreçte eksper kat'i pert raporunu da vermiş Servis ile görüştüğümde bana sigorta şirketinin parçaları kendisinin tedarik edeceğini ve servise vereceğini söyledi. Yani sigorta şirketi ek iş yaparak yedek parça işine de girmiş Oysaki bu kaza da bizim suç oranımız 0 park halindeki araca arkadan başka araç çarpıyor kaskomuz var zorunlu sigortamız da var, vuran aracın da zorunlu sigortası var sonuçta Unico Sigorta şirketi hasar masrafını karşı tarafın sigortasında tahsil edecek ama hizmet değil de işi ticarete dökmüşler Bugün itibariyle halen sigorta şirketinden bir açıklayıcı cevap alamıyorum. Yedek parçayı ne zaman temin edecek servise ne zaman teslim edecek ve bizim aracımız ne zaman toplanmaya başlayacak neredeyse 1 ay oldu. Sanırım böyle giderse 2024 ortalarında ancak alabileceğiz aracımızı Bu arada araç ağır hasar kayıtlı olacak ve değer kaybı da yaşayacağız sanırım bu işin sonu mahkemeye gidecek Kısaca özetlersek bu bize bir ders oldu. Bundan sonra kasko yaptırırken mutlaka yetkili servisle anlaşması olan sigorta şirketine sigorta yaptıracağız Bu arada şikayet var sayfasında Unico yu inceledim çok fazla mağdur var sözde şikayeti olanlara cevap veriyorlar ama oda bir komedi şablon olarak herkese aynı şekilde hazırladıkları cevabı veriyorlar. Müşterilerine hiç saygıları yok

10 Ekim 2023 13:14

Unico Sigorta nın 1 aydır hasarlı aracımız ile ilgili ilgisizliği ile ilgili şikayet etmemize rağmen halen çözüm getirmemesinden dolayı mağduriyetimiz devam etmektedir. Önceki şikayetimizden sonra telefon ile arayıp en kısa sürede parça tedarik edeceklerini ve onarımın başlayacağını söylemelerine rağmen halen parça tedarik etmemekle birlikte çözüm bulacak hiçbir yetkili bulamıyoruz.

profile profile profile
05 Ekim 2023 15:02 (Şikayetten 40 dakika sonra)
06 Ekim 2023 14:21

Sayın Altan K., İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Unico Sigorta Şikâyet Yönetimi

Altan
Altan
06 Ekim 2023 14:29

Şikayet bildirimimizden 1 gün sonra telefon ile Unico şirketi tarafından arandım. Bana süreçle ilgili bilgi verdiler, araç onarım kararı verildiği için parça tedarik edilip servise teslim edildikten sonra onarıma başlanacakmış gelişmeler zaman zaman tarafıma bildirilecekmiş. Maalesef yetkili servis olmadığı için tamirat süreci uzun olacak gibi gözüküyor. Sanırım 2023 yılını kapatırız 2024 yılının hangi ayında teslim alırız meçhul? Yinede ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim...

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta Neden Yaptırma Malıyım!

08 Nisan 2024 21:35
Unico Sigorta Neden Yaptırma Malıyım!

Eksperin Saygısız Tavırları Ve Kötü Hizmet Deneyimi

09 Nisan 2025 10:44
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta'da Mağduriyet Ve Sözleşme İhlali

16 Nisan 2025 09:29
Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 13:59