Underbros.co'dan Sipariş Teslimatında Yaşanan Sorunlar

30 Ekim 2024 21:368.317
Selim'in Teşekkür Mesajı
Geçte olsa Teşekkürler

underbros.co'dan iç giyim satın aldım, fakat 15 gün oldu, hâlâ bir dönüş sağlanmadı. WhatsApp üzerinden sorduğumda ise ellerinde ürünün bittiğini, yurt dışından sevkiyat yaptıklarını belirttiler. Gecikmenin gerekçesi buymuş ama benden 1-2 hafta önce de alışveriş yapanlara aynı şeyi söylemişler. Diğer şikayet platformunda yazanlardan gördüğüm kadarıyla, bence bunlar iyi niyetli kişiler değil ve bu süre zarfında kimse şikayette bulunmazsa aynı numarayla daha fazla kişiyi mağdur edecekler.

Selim
4 Kasım 2024 14:02

Geçte olsa Teşekkürler

31 Ekim 2024 01:53

Bende aynı durumdan muzdaribim. Asla siparişin teslimatı ile bilgi verilmiyor. Bende çok fazla reklam görünce destek olma amaçlı butik firma diye sipariş ettim ancak 20 ekimden beri herhangi bir dönüş yok. Instagram üzerinden yazdığımda depoda ürün bitti o yüzden bizde yurt dışı tesisinden tedarik ediyoruz dediler ancak ürünler Aliexpress'te mevcut oradan gönderim sağlıyorlar muhtemelen ya da asla ürün elimizde geçmeyecek iyi niyetli olmadıklarına eminim.

Siparişim Zamanında Gönderilmedi, Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

24 Nisan 2025 15:386.460

"Şikayetimle ilgili marka benimle iletişime geçti, şehirler arası depo değişikliğinden dolayı gecikme yaşanmış, özür dilediler, özür manasında hediye gönderdiler, teşekkür ediyorum öncelikle şikayetimi göz ardı yapmadan gerekeni yapıp arkalarında durdukları için ve samimi şekilde dönüş yaptıkları için. Ayrıca hediye için de çok teşekkür ederim, hayırlı kazançlar dilerim"

Sipariş Gecikmesi Ve Eksik Bilgilendirme

3 Kasım 2024 23:217.612

"Ürünler 07.11.2024 tarafıma teslim edildi. Teşekkürler."

Sipariş Gecikmesi Ve Eksik Bilgilendirme

Pembiş Homewear Müşteri Mağduriyeti

30 Ekim 2023 15:50519

Pembiş Homewear adlı sitenin Instagram hesabı üzerinden 15 gün önce sipariş oluşturdum, 3 gün içerisinde ulaştıracakları...