Savaş sonuçtan çok memnun

Umran Oto Ekspertiz Ekspertiz Hatası Nedeniyle Aldığım Araçta Büyük Sorunlar Yaşadım

16 Temmuz 2024 21:00

2 Temmuz Salı günü sabahı internetten bulduğum aracı, satıcı kişiyle anlaşarak Göztepe Ümran Oto Ekspertiz'e götürdük. Satıcı kişi mekanik aksamına kefil olduğu için sadece kaporta ve boya ekspertizi yaptırmak istedim. Ekspertiz ücretini verdikten sonra araç içeri alındı. Altına, üstüne her yerine bakıldığı söylendi ve değişen ve boyanan parçaların listesi verildi. Daha sonra aracı birkaç gün kullandım ve bakım yaptırmak için servise götürdüm. Aracı havaya kaldırdıklarında, mekanikçi arkadaş 'Abi ayakların hava alıyor mu?' diye dalga geçti. Neden diye sorduğumda aracın altına bir baktım, 10 cm çapında delik var. Alttan hasar almış ve hasarlı olan yer çürümüş. Gözlerime inanamadım. Bu şekilde bir problem olduğunu görseydim ya satıcı kişiye yansıtır ya da aracı almaktan vazgeçerdim. Ümran Oto yüzünden şu anda aracım kaporta servisinde taban sacına işlem yapılıyor. Verdiğim parayı kesinlikle helal etmiyorum. Dahası, bu sebepten ötürü kaportacıya o kadar para vereceğim. Keşke sanayiye bir ustaya gösterseydim.

18 Temmuz 2024 17:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

07 Haziran 2024 11:43
Umran Oto Ekspertiz Sayesinde Zarara Uğradım

Ekspertiz Raporu Sonrası Motor Arızası Ve Mağduriyet Yaşadım

02 Haziran 2025 14:07
ekspertiz-raporu-sonrasi-motor-arizasi-ve-magduriyet-yasadim-1-39.jpg
Süleyman sonuçtan çok memnun

30 Mart 2024 13:43
"Genel merkez yetkilisi Talha bey özel olarak aradı beni. Kendisi detaylı şekilde dinledi ve olayı teraziye koydu bayiyle durumla ilgili görüşme sağlayacaklarını ve ücret iadesi yapacaklarını ilettiler. Nazik şekilde özür diledi Talha bey ve ısrarla ne zaman dilerseniz ekspertiz için yardımcı olmak isteriz diye belirtti. Kendisine naifliyi ve profesyonelliği adına teşekkür ediyorum"
Umran Oto Ekspertiz Araç Ekspertiz Hizmetinden Beklentiler Ve Yaşanan Hayal Kırıklığı
Burak sonuçtan memnun

19 Kasım 2024 00:23
"Hayri bey ve Talha bey'e ilgi alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum konunun yakından takipçisi olacağını durumu telafi edeceklerini belirttiler anlayışla karşılayıp dinlediler çözüm sundular."