Uludağ Aspava Restoran Deneyimim Hayal Kırıklığına Dönüştü

16 Nisan 2024 16:35

Dün akşam arkadaşımla yemeğe geldim ve yaşadığım olumsuzluklar nedeniyle bir daha asla gelmem. İkramlarınız yetersizdi; restoranda ketçap, mayonez bulunmuyor, patateslerin üzerine konan sos dedikleriniz alakasız, patatesler sulandırılmış salça içinde yüzüyor. İkramlarımızı ayrı ayrı istemiş olmamıza rağmen, 'iki kişiye tek tabakta ikramlık veriyoruz' diyerek garsonunuz, uzun boylu esmer göbekli kişi, hoş olmayan bir tutum sergiledi. İki kişilik ikram veya yemek bir tabakta verilmesi hijyenik değil. Bu durumu garsona izah etmek isteyen arkadaşıma fırsat verilmeden, garson 'sizi duymuyorum' diyerek arkasını döndü ve gitti. Yanımdaki bayan arkadaşıma karşı da saygısız bir tutum içindeydi. Garsonunuz 'sizi tanıyorum' diyerek saygısızca davrandı. Misafirimle müşteri olarak geldiğim mekanda daha nazik davranılmasını beklerdim.
Ayrıca, Ankara aspava ile bu mekanın Bursa Uludağ aspava ile karıştırılmaması gerektiğini, gerçek Ankara aspava ismini kötüye kullandığınızı belirtmek isterim. Ne patron ne de patronun oğlu olarak bahsedilen kişi, sorun olup olmadığını sormak için masamıza gelmedi, kasada telefonlarıyla ilgilenmeye devam ettiler. Çay ve tatlı ikramlarınız da yetersizdi.
Mekanınızın hafta sonları dahil genellikle boş olduğunu fark ettim ve şikayetimi ilgili mercilere ileteceğim. Verdiğim paranın karşılığını alamadım. Size ve garsonunuza verdiğim para hakkım değil. 'Allah sağlık, para, afiyet versin' dileğinizin karşılığını vermiyorsunuz. Müşterinizin sağlığına, parasına, afiyetine ve kimliklerine saygınız yok. Bunu hak etmiyorsunuz.

16 Nisan 2024 15:51

Dün akşam arkadaşımla yemeğe geldim ve yaşadığım rezillikten dolayı bir daha asla ne gelirim ne de tavsiye ederim ikramlarınız ikaram değil bir kere restoran da bir defa ketçap, mayonez yok patateslerin üzerine sosmuş dediklerine göre asla sosla alakası bile yok patatesler sulandırılmış salçanın içinde yüzüyor ve ikramlarımızı ayrı ayrı istemiş olmamıza rağmen iki kişiye tek tabaklarda ikramlık veriyoruz diyerek   garsonunuz uzun boylu esmer göbekli kişi bir defa karşımdaki kişi kim olursa olsun eşler arasında da geçerlidir bu iki kişilik ikram veya yemek 1 tabakta verilmesi hijyene uygun değildir. Bu durumu garsona yanımdaki arkadaş açıklama yapmasına fırsat verilmeden garson yine uslupsuzca sizi duymuyorum diyerek arkasını dönüp gitti ayrıca yanımda ki arkadaş bir bayan olmasına rağmen bir bayana nasıl davranacağını bilmiyor. Hatta kendini bilmez garson çalışanınız beni daha önceden tanıyorum diyerek benim üzerimden güç alarak  nasıl olur da bu şekilde muhatap olur bizimle kendisi beni tanıyor olsa da ben sonuçta o mekana misafirmle müşteri olarak geldim bunun üzerine Ankara aspava ile bu mekan Bursa Uludağ aspava karıştırılmayacağını belirterek gerçek Ankara aspava ismini kirletmiş oluyorsunuz. Bunun üzerine de ne patron ne de patronun oğlu dedikleri şahsiyet tenezzül edipte bir sorun olup olmadığını sorma gereği duymayıp masamıza gelmedi kasada kendileri telefonla oynamaya devam etti Yine çay ikramlarınız tatlı ikramlarınız servisinde yüzüne bakılacak durumda değildi. Anlıyorum ki mekanınız hafta sonları dahil her zaman boş olduğunu anladım gereken mercilerede şikayetimi bildireceğim. Ben verdiğim paranın hiçbir şekilde karşılığını görmedim size verdiğim para ne size ne de o garsonunuza helaldir. . Allah Sağlık Para Afiyet Versin amin... Bu cümlenin karşılığını asla vermiyorsunuz Müşterinizin Ne sağlığını Ne Parasına Ne Afiyetine ne de kimliklerine saygınız var. Bunu asla hak etmiyorsunuz.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

10 Mart 2024 22:44
Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tophane Kebapçısı Kaba Davranış Ve Yetersiz Hizmet

28 Aralık 2024 00:22
Tophane Kebapçısı Kaba Davranış Ve Yetersiz Hizmet

28 Şubat 2024 15:07

Eyvan Kebap Mersin Eyvan Kebap Garson

12 Nisan 2024 18:20
Eyvan Kebap Mersin Eyvan Kebap Garson
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Karışıklığı Ve Soğuk Lahmacun Deneyimi Hayal Kırıklığı Yarattı

28 Haziran 2025 18:52