Eyvan Kebap Mersin Eyvan Kebap Garson

Eyvan Kebap Mersin Eyvan Kebap Garson
12 Nisan 2024 18:20

Geldiğimiz restoranda hiçbir şekilde karşılama yapılmadı. 10 dakika bekledik ve sonunda biz çağırmak zorunda kaldık. Sipariş için menü istedik ancak kendileri menüyü sayarak belirttiler. Biz tekrar menü istedik, 'QR kod ile bakabilirsiniz' dendi ve biz teşekkür ederek karar verdik. 10 dakika boyunca sipariş verebileceğimiz bir garson aradık. Yemek geldiğinde, servis çok zayıftı, salata çok azdı ve soğan salatası da yetersizdi. Dakika başı ekmek ve salata istemek için sürekli garsonu durdurmak zorunda kaldık ve bu durum onların ters bakmasına neden oldu. En son bir garson, biz bir şey istemeden masamıza gelip 'Siz beni durdurmadan ben durur muyum?' dedi. Sadece iki parça şey istemiştik ve bu davranışı alay eder gibi bulduk. Çay istediğimde yüzüme bile bakılmadı. İkinci garsondan istediğimde o da aynı şekilde umursamaz davrandı. Üçüncü garson en sonunda bizi dinledi. Evet, yemek güzeldi ama hizmet ve güler yüzlülük çok kötüydü. Yemeklerimiz bitmesine rağmen 15 dakika boyunca önümüzden kaldırılmadı.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

10 Mart 2024 22:44
Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

Kahvaltı Krizi: Rezervasyonlu Açlık

19 Ocak 2025 21:06

25 Nisan 2025 18:10
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Sorunu Ve Uzun Bekleme Süresi

02 Aralık 2024 13:30