Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tophane Kebapçısı Kaba Davranış Ve Yetersiz Hizmet

Tophane Kebapçısı Kaba Davranış Ve Yetersiz Hizmet
28 Aralık 2024 00:22

Mekana tavsiye üzerine girdik. Girdiğimize, yediğimize pişman olarak ayrıldık. Üç adet İskender, bir adet pideli köfte istedik. Siparişi alan garsona pideli köfteyi iki küçük çocuğumuza istediğimizi söyledik. İki servis istedik. Bizim İskenderler geldi. En son pideli köfteyi getiren garsondan bir adet daha tabak talep ettik. 'Baştan niye söylemediniz, şimdi bekleyin de görün' diye bir kelime kullandı bize. Tabak getirmektense başka bir garsona bizi göstererek bir şeyler anlatması üzerine kendisine ne olduğunu sorduk. Masamıza gelip bize üstten üstten konuştu ve hakaret etti. Tek isteğimiz bir tabaktı. Diğer garsonlar araya girmese bize saldıracaktı, zorla dışarı çıkardılar. En azından durum hakkında müessesenin bir özrünü beklerdim.

Doğan
Doğan

Merhaba bizleri buraya Joli tur getirdi 43 kişi Türk sanat müziği toplulu grup halinde geldik iskender dedikleri bildiğiniz döner inanılmaz davranışlar personelde yorgunluk tepeden bakma İskender'in sıralamasını yapmama sıralamadan kastım iskender komi tarafından getirilir garson tarafından masalara verilir arkadan da tereyağı ciğer üstünün tereyağını döker bunlar taksi taksit iş yapan tipler birer tane kola istedik kutu kola geldi iyiyim Sonra pipetle bardak istedik tavırlar Tafralar kaprisler Saya bildiğiniz kadar nefes aldığım müddetçe bu firmayı kötüleyeceğim ama bunlar haklı bizi buraya 43 kişilik turun organizesini yapan Joli tur getirdi Bunun bir daha ötesi salonun ortasında camekanlı kişiye özel 15 kişilik bir mekan yapıp şamdanlı mumlar özel sandalyeler özel masalar orada 15 kişi diğer 50 62'ye bakarak yemek yemeği ediyorlar bu da için başka bir çirkin tarafı

05 Aralık 2023 23:45

28 Nisan 2024 03:28
Enes sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2024 21:01
"Teşekkürler en yakın zamanda geleceğim"