13 Aralık 2023 22:40

Ülker pötibör bisküvide değişik tat ve ağır bir koku var. Ürünün üzerinde tarihi vs de geçmemiş.

Bisküvili pasta yaptık ama yiyemedik. Hepsi çöp oldu. İçine koyduğumuz malzemelere mi yanalım, koskoca Ülker markasının yaşattığı hayal kırıklığına mı?

Konuyla ilgili ilgilenme talep ediyorum. Bu tüketiciyi mağdur etmek değil de nedir!

01 Şubat 2024 12:14

Daha önce bu şikayet annem tarafından oluşturulmuştu. Yine aynı ürün yine aynı marka ve yine aynı sorun ile karşılaştık. Geçen sefer dönüş yaptılar fakat ürünü atmış olduğumuz ve elimizde numune olmadığı için sonrasında ilgilenilmedi. İki gün önce şok marketten aldığımız Ülker Pötibör bisküvide aynı şekilde ağır koku ve kötü bir tat vardı. Bu nasıl bir sorumsuzluk anlayamıyorum? İki kez aynı sorun ile karşılaşıyoruz. Resmen sorumsuzluk! Geri dönüş talep ediyorum.

Ek
Ek
Sena
Sena
13 Aralık 2023 22:38
Ülker Pötibör Bisküvide Ağır Bir Koku Var

Son tüketim tarihi de aşağıda mevcuttur.

14 Aralık 2023 11:47 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz ile irtibata geçildi. Bildirimiyle ilgili bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Sabri sonucu yetersiz buldu

Sabri