Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 12:19

Ülker Instagram sayfasından şikayetimi iletmeme rağmen hala dönüş sağlanmadı. Oradan yazdığımı buraya da yazıyorum.

Merhaba Ülker Yetkilileri,

Ben daimi müşteriniz olarak size çikolata ürünlerinizle ilgili bir şikayetimi iletmek istiyorum.
Yakın zamanda Migros’tan satın aldığım çikolataların maalesef bozuk çıktığını fark ettim.

Toplamda yaklaşık 6 paket çikolata aldım ve hepsi bozuktu. Ürünlerin son kullanma tarihi 04.05.2025 olarak belirtilmişti.

Bozuk çikolataların ambalajlarını ve üretim tarihlerini kontrol ettim ve size doğru bilgi sunmak istiyorum. Bu deneyimim üzerine ürünlerinizin kalitesi konusunda endişelerim var. Müşteri memnuniyetinizi önemsediğinizi biliyorum ve bu nedenle sizinle bu konuyu paylaşmak istedim.

Lütfen bu durumu değerlendirip bana geri dönüş yapmanızı rica ediyorum. Bu konuda tarafıma nasıl yardımcı olabileceğinizi ve benzer durumların önlenmesi için alınabilecek önlemleri de öğrenmek istiyorum.

Saygılarımla,

profile profile
31 Temmuz 2024 14:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize e-mail ile bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

01 Ağustos 2024 09:19

Hayır beni aramadınız telefonum hep açıktır

01 Ağustos 2024 09:20

Mailden sizi aradık ulaşamadık falan yazmışsınız ama hiç aramamışsınız

Yorumlar (8)

Serkan
Serkan

Madem bozuk çıktı git Migros'ta degistir. Buraya yazarak amacın ülkerden çikolata hediye paketleri almak mı? Migros iade alacaktır ilginçsiniz.

Kesinlikle haklısın. Bir kutu bedava çikolata göndersinler diye yaptıkları şeye bak. Ayrıca çikolata bozuk değil. Sıcaktan erimiş. Yüksek olasılıkla kendi evinde eridi.

Esra

Aynen görseli şimdi gördüm aynı şekildeydi hatta sizin çikolatanın yari kısmi sağlam benimki hepten bozuktu😂

Şeyda

Ya o daha kötüymüş bir de koskoca Ülker dersin hiç ilgilenmediler bile

Esra

Ülker çikolata su içinde 8 li olan kırmızı paket değil mi. Benim de bir kez hepsi birden bozuk çıktı. Rengi bozarmış önemsemedim şimdi sizin şikayetinizi görünce ilginç geldi demek başkasında da olmuş.

Ayşe
Ayşe

Migros boykot keşke o marketten Alışveriş yapmadınız hassas olarak

Migros A101 BİM den daha milli. BİM A101 gıdaları çoğu sağlıksız ve çok düşük kalitede. İndirimlerine dikkat et hep yağsız süt peynir yoğurt az yağlı süt ürünleri ufak taneli zeytinler dolu. Sen de ucuz diye atlarsin. Güncel ürünlerin çoğu Çin malı. Ürünlerinin çoğu yabancı ithal marka. Migros ise tarım ve süt üreticilerini destekliyor. Et üretimini destekliyor. Sende bunları düşünecek kafa var mı

Şeyda

Haklısınız bundan sonra ben de dikkat edeceğim

Kaya sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 15:14

Cihan