10 Ağustos 2024 15:30

Ukinox evye paslanması
2024 Eylül ayında 1 yıl olacak evyenin takılması. Evyede içinde, dışında, kenarlarında paslanmalar mevcut. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, resim gönderdim. Bana kullanıcı hatası dediler. Sizlerden ricam, bu yazıyı okuyan kullanıcılar olarak bir bayan elinde ne yıkayabilirdi ki kullanıcı hatası olsun da paslansın?
10.08.2024 Cumartesi 14:00'te müşteri hizmetlerinden bir arkadaş geldi. Pasta işlemi yapmak için geldi ve pasta işlemini yaptı. Ona sordum, sizce kullanıcı hatası var mı diye. Hayır dedi, malzeme hatalı. Siz 75 yıl çelik garantisi verdiğiniz bir ürünün nasıl arkasında durmazsınız? Her şey mal satılana kadar mı? Sizlerden ricam, Ukinox Türkiye ya da yetkili kim ise benimle acil iletişime geçsinler ve ürünün acil olarak değişmesi gerekiyor.

13 Ağustos 2024 18:18
Ukinox Evye Paslanması Ve Değişimi

Servisin elindeki raporda değişim gerektiğini ve kullanıcı hatası olmadığını söylüyorlar genel merkezin kalite birimi görsele bakarak hareket ediyor ve yapılan pasta uygulaması sadece üst yüzey

14 Ağustos 2024 18:55
Ukinox Evye Paslanması Ve Değişimi

Beni servis ile Genel merkez arasında bıraktılar mallarının arkasında durmuyorlar eğer 1 hafta içinde dönüş yapmazlar ise değişim ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım aramızda geçen ufak yazışma örneği hata olmadığı halde o kadar yıl garanti vermelerine rağmen marka adına utanç verici bir durum

Serra
Serra
Benzer Şikayeti Var

Aynı şekilde sorun yaşıyorum ve lütfedip iletişime bile geçmiyorlar. Kesinlikle ürünün arkasında durmayan bir marka. Sizin durumda herhangi bir gelişme var mı?

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
24 Ağustos 2023 22:18
Salim sonuçtan memnun

Salim
21 Şubat 2024 20:05
"Teşekkürler. Servis ilgili idi."
Ukinox Marka Evye Defolu
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
05 Nisan 2024 14:34