Çağlar sonuçtan çok memnun

Uğurlu Oto Cam Akma - Optik Sorunu 1 Yıl Garantiymiş

17 Nisan 2024 14:37
Çağlar'ın Teşekkür Mesajı
“İlgililere teşekkür ederim, şikayetimden sonra çok hızlıca sonuç aldık. Aylarca boşa beklemişim.”

Uğurlu marka otomobilin ön camında akma sorunu var, cam takılalı iki sene bile olmamışken fakat bir Türk Lirası çapındaki bir yerde camda optik bozukluk mevcut. Araç sürüş güvenliğini etkileyen bir noktada olduğu için oldukça rahatsız edici.

Yaklaşık dört ay önce başvuru yaptım, tüm kayıtlar mevcut fakat 'camın garantisi bir yıl, cam takılalı bir yılı geçti, bu sebepten dolayı garantiden işlem yapamıyoruz' şeklinde dört ay sonra yanıt verildi.

6502 sayılı kanun gereği otomobil camlarının en az iki yıl garantili olması gerektiğini hatırlattım fakat herhangi bir geri dönüş alamadım. Devletimizin belirlediği kanunun önüne geçerek, asgari garanti sürelerini göz ardı edip, kendi garanti kurallarını uygulamaya çalışıyorlar.

17 Nisan 2024 16:42 (Şikayetten 2 saat sonra)
10 Mayıs 2024 09:06

Şikayetimden sonra Uğurlu Cam tarafından arandım, haklı olduğumu belirterek yeniden bir servis merkezine yönlendirdiler. Camdaki optik hata tekrardan tespit edildi ve ücretsiz olarak cam değişimim yapıldı.

10 Mayıs 2024 09:07

Hatalı Montajı Kabul Etmeyen Uğurlu Oto Cam

17 Nisan 2024 09:32
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2025 18:31
ugurlu-on-camda-surekli-bugu-ve-gorus-problemi-yasiyorum-3.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 18:32
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Uğurlu Marka Ön Camda Sürekli Buğulanma Ve Görüş Sorunu

24 Haziran 2025 13:14

Sorumluluk Alınmıyor, Cam Değişimi Yokuşa Sürülüyor!

30 Mayıs 2025 15:41