Elif sonuçtan memnun

Üçay Mühendislik Doğalgazı Bağladılar Gazı Salacağız Diye İnsanları Resmen Oyalıyorlar

08 Şubat 2024 23:22

Çarşamba şubesine ilişkin bir şikayetimi dile getirmek istiyorum. Ağustos ayında gelerek petek, boru gibi malzemeleri döşeyen ekip, son bir ay içerisinde mutfak için de boruları bağladı. Ancak, gazın bağlanması için üç günde bir gün veriliyor. Evimiz sobalı olduğu için ve gaz bağlantısının yapılacağı söylendiğinden odun da temin etmedik. Aynı şekilde, şofbenleri arızalanan bazı kişiler, gazın üç gün içinde geleceği beklentisiyle yeni şofben almadılar. Masraf yapmamayı tercih ettik; fakat gazın bağlanması konusunda hala net bir bilgi alamıyoruz. Yoğunluk bahanesiyle karşılaşıyoruz. Firma olarak çok fazla iş almak ve yoğunluk yaratmak yerine, daha az iş alıp müşterilerinizi memnun etmenizi öneririm. Eğer en kısa sürede gaz bağlantısı gerçekleştirilmezse, durumun resmi bir boyuta taşınması kaçınılmaz olacaktır. Mahalle olarak bu durumdan dolayı rahatsızlığımızı ve yorgunluğumuzu belirtmek isterim.

08 Şubat 2024 23:41 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhabalar Elif Hanım, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

21 Şubat 2024 14:41

Şikayetimi güncelliyorum 3 hafta önce şikayet vara yazmıştım 3 hafta sonrası için yazıyorum anladım kadarıyla hiçbir yol katedemedik yazmam hiçbir şeyi değiştirmedi müşteri temsilcileri onlara nazaran bir o kadar da ilgiliydi ama sanırım kendilerine de eksik bilgi veriyorlar ki hala hiçbir gelişme yok dedim gibi CİMER'e de yazacağım hiç şüpheniz olsun

04 Mart 2024 14:41

Merhabalar Elif Hanım, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

04 Mart 2024 15:40

1 ay önce şikayetde bulunmuş mağduriyetim 1 ay sonra giderilse de en azından kendi adıma mutluyum firma adına fikirlerim asla değişmedi hala aynı fikirdeyim ama onlara nazaran müşteri temsilcileri bir o kadar ilgili ve tatlıydı benimle ilgilen büşra hanımdı neredeyse her hafta bana süreçle ilgili bilgi verdi en azından bu sürceçte kafamızdaki soru işaretlerini biraz da olsa ortadan kaldırmış oldu 3 yıldız veriyorsam oda büşra hanımın ilgisi ve alakasından tekrardan teşekkür ediyorum ona

Hanife sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2024 23:04
"İlgisi için Fortes Doğalgaz şirketinden Cem çoban Beye teşekkür ederim"
Neşe sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2024 10:06
"Teşekkür ederim ilginiz için"
Ümit sonuçtan çok memnun

12 Mart 2024 11:24
"Tşk."
Fortes Mühendisliğin Rez İl Liği
Osman sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 23:08
Üçay Mühendislik Antalya Şubesinde Yaşanan Olumsuz Hizmet Deneyimi