Durali sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Yedek Parça Sıkıntı

03 Haziran 2024 02:27

TVS marka motorum var, Rider 125. Motor ile küçük bir kaza geçirdim ve parça konusunda sıkıntı yaşıyorum. Motorun 15 günden fazla bayide parça bekledi ve hâlâ olmayan parçalar var. Nasıl olur da TVS gibi bir marka yedek parça konusunda sıkıntı yaşanıyor? Bu motor Hindistan'da çokça kullanılan bir motor. Bir gidon, bir far ya da ön çamurluk, arka plastiği gibi parçaların olmaması çok saçma. Bence buna bir çözüm bulunması lazım. Allah korusun, bir kaza sonrası motorumu serviste 15-20 gün yatıracaksam çok sıkıntılı bir durum.

30 Temmuz 2024 03:19

Daha önce de belirttiğim gibi Tvs güzel ve kaliteli bir marka ama yedek parça konusunda Sıfır rezalet bir firma. Yaklaşık 2 ay önce kaza yaptım birkaç plastik aksam kırıldı bu parçalar çok basit parçalar ama piyasada hiçbir yerde yok maalesef nasıl olur da bir firma 2 ay boyunca saçma sapan birkaç plastik yedek parçayı gönderemez gerçekten rezil bir durum eğer tvs marka motor alacak olan varsa lütfen bu yorumu okusun ve ona göre bir daha düşünsün. Daha önce yazdığım yoruma geri dönüş yapıldı servise gideceksin parça kodu öğreneceksin vs vs sadece müşteri oyalıyorlar ve kesinlikle yardımcı olmuyorlar alacak olan arkadaşlar 2 defa düşünün ikinci bir konu sıfır piyasası 100 bin tl buluyor ve birden 80 bin tl geriliyor 100 bine alanlar çok fazla zarar ediyor neye göre zam neye göre indirim yapılıyor mantıklı bir açıklama bekliyorum teşekkür.

04 Temmuz 2024 14:12

Tvs rider Hindistan da oldukça yaygın olan bir markanın nasıl olur da hâlâ Türkiye de parçaları bulunmaz ben böyle bir saçmalık görmedim en basidi Çin malı bir motorun bile piyasada birçok parçası var istediğin zaman alıp takabiliyorsun tvs kaliteli sağlam diye tercih ettik ama maalesef mağdur oluyoruz hâlâ yedek parça bekleyen birçok motor var ve parça yok tvs haritasın

03 Haziran 2024 08:10 (Şikayetten 5 saat sonra)

12 Mayıs 2025 17:39
Yedek Parça Temininde Gecikme Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 13:53
Yedek Parça Temininde Büyük Hayal Kırıklığı