Tüvtürk Ne Yapmaya Çalışıyor?

21 Mayıs 2024 17:24

16.05.2024 tarihinde Çatalca Tüvtürk istasyonuna muayene için gittim. Hayatımda ilk defa emniyet kemeri onaylı değil diye ağır kusur aldığım için muayeneden kaldım. O kadar işin gücün arasında fırsat bulup gidiyoruz araçta sıkıntı yok emniyet kemeri çalışıyor aksilik yok çalışanlar emniyet kemeri onaylı değil diyerek muayeneden kaldım. Çözümünü sordum ne yapmam gerekiyor diye, bilmiyorum sanayiye gidip sor soruştur cevabını aldım. Zaten yaptığınız bir şey yok. Fuzuli yere para ve zaman kaybı yaşatıyorsunuz. Bu arada kemerlerim çalışıyor, hiçbir şekilde aksama vs yok. Ayrıca 1 sene önce aynı araç hiçbir değişiklik yapılmadan farklı bir Tüvtürk istasyonundan geçiyor. Anlamadım ki amacınız ne?

22 Mayıs 2024 11:28 (Şikayetten 18 saat sonra)

Soner sonuçtan çok memnun

TÜVTÜRK Kemerden Kalma Saçmalık

29 Ağustos 2024 10:52
TÜVTÜRK Kemerden Kalma Saçmalık

Kırmızı Emniyet Kemeri Yüzünden Muayeneden Kaldım

08 Temmuz 2025 19:23
Kırmızı Emniyet Kemeri Yüzünden Muayeneden Kaldım
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Emniyet Kemerleri Nedeniyle Haksız Muayene Reddedilmesi

03 Nisan 2025 13:34
Emniyet Kemerleri Nedeniyle Haksız Muayene Reddedilmesi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Muayene İstasyonunda Karşılaşılan Hatalı Uygulama Ve Müşteri Mağduriyeti

26 Kasım 2024 20:20

23 Ağustos 2023 11:41