Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Kredi Kartına Fark Alıyor

Tüvtürk Kredi Kartına Fark Alıyor
16 Haziran 2024 17:55

14.06.2024 tarihinde Salihli, Manisa Tüvtürk araç muayenesi için gittiğimde kredi kartıyla ödeme yaptığım için benden fazla ücret alındı. Daha önce de sosyal medyada bununla ilgili şikayetler gelince Tüvtürk, 'Açıklama yapma gereksinimi duyduk. Biz hiçbir şekilde kredi kartı ödemelerinde fark almıyoruz. Şikayetler asılsızdır,' diye yalanlamada bulunmuştu. Ancak benden şu an kredi kartı ile ödeme yaptığım için bir de 'hizmet bedeli' adı altında ücret alındı. Ben araç muayene ücretini, egzoz emisyon ücretini ve gecikme farkını kabul ediyorum ama benden 'kartla ödeme yaparsanız fark alıyoruz' diyerek alınan farkı 'hizmet bedeli' olarak ve haksız yere alındığı için şikayetçiyim. Bununla ilgili Tüvtürk müşteri hizmetlerini aradığımda, bana sözde yardımcı olacak olan temsilcinin dediği de cabası: 'Biz firmalara müdahale edemiyoruz, onlar ekstra farklı ücret alabilir.' Böyle bir düzen, böyle bir saçmalık olabilir mi?

20 Haziran 2024 15:35 (Şikayetten 3 gün sonra)
Kenan
Kenan
21 Haziran 2024 18:55

Dönüş yapıldı evet ama bir şey yapamayız istediklerini yapabilir. İstedikleri ücreti alabilirler biz karışmayız demek için aradınız

Abdülnasır sonuçtan memnun değil

Abdülnasır
20 Mart 2025 12:17

Göksel
24 Mart 2025 10:55
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

TÜVTÜRK'ün Kredi Kartı İle Ödemelerde Fark Alması Yasal Değil

02 Eylül 2024 22:07
Çelik sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 18:02
Tüvtürk Kredi Kartı Komisyonu Hakkında Yanıltıcı Beyan