Turyol Ve Obilet Ortak Çalışan Ama Birbirinden Bir Haber Olan Firmalar

Habil
14 Temmuz 2024 17:34

Turyol firması bildiğiniz nitelikli yanıltıcı Obilet aracılığı ile Turyol firmasından 14/07/2024 01:15 de Bodrum kos feribot bileti aldım gidiş dönüş fakat pasaportumu bulamadığım için biletimi açığa almak istedim lakin sürekli aramama rağmen muhatap bulamadım kimse telefona cevap vermiyor sabah 08:00 da olan feribot biletim bu yüzden yandı.

Şimdi dönüş biletimi askıya almak için saatlerce aramama rağmen gerçek bir insanla iletişim kurmak imkansız. Çünkü sesli yanıt sistemini bilerek ayarlamışlar gibi bir insana bağlamadan otomatik kapanıyor hakkımı mahkemede kesinlikle arayacağım. Eğer online bilet satıyorsanız 7/24 müşteri temsilcisi bulundurmak zorundasınız gece saat 01:15 de online bilet alabiliyorum.

Ama açığa aldırmak için aradığım telesekreter mesai saatleri dışında olduğunu söylüyor o bileti aradığımda ise biz sadece aracıyız tutuklu arayıp açığa aldırın diyor tüm arama kayıtlarımı kaydettim kesinlikle sizi mahkemeye vereceğim. Sabah 08:30 dan akşam 17:10 a kadar yüzlerce kez aramama rağmen kimseye ulaşamadım.

Gülşah
08 Temmuz 2024 17:02